Vaikuttava ja vakuuttava viestintä asiantuntijatyössä

6.5.2021 18:00

Zoom Meetings

Tampereen seudun tradenomit järjestää jäsenilleen koulutuksen vaikuttavaan asiantuntijaviestintään.

Koulutus toteutetaan toiminnallisena etätilaisuutena Zoomin välityksellä torstaina 22.4. ja 6.5. klo 18:00 - 20:30. Ilmoittauduthan vain, mikäli pääset mukaan molemmille koulutuskerroille.

Ensimmäisellä koulutuskerralla käsitellään onnistuvan asiantuntijaviestinnän lähtökohtia.

Koulutuskertojen välillä suoritetaan kotitehtävä, joka käsittelee osallistujien omia haasteita asiantuntijaviestinnässä ja joita käsitellään jälkimmäisellä koulutuskerralla.

Toisella koulutuskerralla teemana on oman työn haastavien viestintätilanteiden hoitaminen ammattimaisesti ja kotitehtävien kautta nousseiden casejen käsittely sekä erilaisten ihmisten huomioiminen.

Molemmat opetuskerrat sisältävät osallistavia tehtäviä ja keskusteluja. Koulutuksen osallistavan ja keskustelevan toteutustavan vuoksi siitä ei tehdä tallennetta eli kyseessä ei ole webinaari, vaan etäyhteydellä toteutettava koulutus.

Kurssin kouluttaja Terhi Meriläinen on vakuuttavan viestinnän ja puheella vaikuttamisen asiantuntija ja valmentaja. Hän on työskennellyt IT-alalla viestintä- ja henkilöstöpäällikkönä ja valmentanut asiakaspalvelu- ja asiantuntijaviestinnän taitoja lukuisille erikokoisille organisaatioille sekä toiminut viestinnän ja vaikuttamisen kouluttajana mm. Tampereen yliopistossa. Terhi on koulutukseltaan puheviestinnän maisteri (FM). Terhin innostavissa valmennuksissa erilaiset oppijat tulevat huomioiduiksi ja tieto johtaa käytännön toimiin.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voivat ilmoittautua Tampereen seudun tradenomien jäsenet. Ilmoittaudu mukaan viimeistään sunnuntaina 18.4.2021. Paikkoja rajoitetusti.

Peruutukset

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, tee se 24 h ennen tapahtuman alkua, jotta varasijoilla olevat pääsevät osallistumaan tapahtumaan.

Jos peruutus tapahtuu alle 24 h ennen tapahtuman alkua, joudutaan jäseneltä perimään koulutuksen kustannukset (30 €).

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

6.5.2021 18:00

Päättyy:  

6.5.2021 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Zoom Meetings


Lisätiedot

Johanna Rytkönen

johanna.rytkonen@gmail.com