Onnettomuuksiin varautuminen - riskienhallintaa yrityksissä ja taloyhtiöissä Teams-webinaari

29.11.2021 10:00
Teams

Onnettomuuksiin varautuminen - riskienhallintaa yrityksissä ja taloyhtiöissä

Yritysten suojeluorganisaatioille ja turvallisuustehtävissä toimiville sekä isännöitsijöille ja taloyhtiöiden hallituksille  suunnatussa Teams-webinaarissa 29.11.2021 klo 10-11 paneudutaan onnettomuuksiin ja vaaratilanteisiin varautumiseen ja niiden ennalta ehkäisyyn. Alustuksen aikana paneudutaan yleisimpien riskien tunnistamiseen ja niiden hallintaan. Yritysten samoin kuin taloyhtiöidenkin pelastussuunnitelma ja turvallisuusohjeet perustuvat riskikartoitukseen ja suunnitelmien säännölliseen päivittämiseen.  

Alustajana on Helsingin Pelastusliitto HELPE Oy:n toimitusjohtaja Viljami Vuorela ja webinaarissa jätetään aikaa myös osallistujien kysymyksille. Jos perehdyt talonne pelastussuunnitelmaan ennen webinaaria, niin  webinaarissa on hyvä tilaisuus esittää kysymyksiä, mikäli talon turvallisuusarvioinnissa jokin mietityttää.

Webinaari on maksuton, mutta siihen pitää ilmoittautua. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin ennen webinaarin alkua ilmoittamaasi sähköpostiin.

Teams-alustukseen liitytään Outlookista (sähköpostista) käyttäen selainta (mieluiten Google Chrome tai Edge selainta) tai Teams-sovellusta. Tämä tapa toimii jokaiselle, riippumatta siitä onko käytössä Teams-sovellusta vai ei.  Lähetämme ilmoittautuneille ennen alustuksen alkua Teams-linkin heidän ilmoittamaansa sähköpostiin.

Klikkaa sähköpostiviestissä Liity Microsoft Teams -kokoukseen  linkkiä, jolloin siirryt sivulle, jossa voit liittyä Teams-kokouksen verkossa. Jos sinulla on jo Teams-sovellus, kokous aukeaa automaattisesti.

Selkeä ohje löytyy esim. videosta https://www.youtube.com/watch?v=yeuy7zzwVbo

 

Yhteistyössä  Opintokeskus Sivis

 https://www.helpe.fi/wp-content/uploads/2021/01/Opintokeskus-Sivis1-pieni.png

 

Ilmoittautuminen tähän koulutukseen on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:
29.11.2021 10:00
Päättyy:
29.11.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Koulutuspaikka

Teams

Järjestäjä

Helsingin Pelastusliitto
09 477 0810
helsingin.pelastusliitto@helpe.fi
www.helpe.fi

Rekisteriseloste

Näytä rekisteriseloste

Kurssin suorittaneiden henkilöiden tietojen tallentaminen, todentamaan kurssin suoritus sekä asiakasyhteyden ylläpito.

Kussin nimi ja päivämäärä, kurssilaisen nimi, katuosoite, sähköpostiosoite, puhelin, taloyhtiön, yhteisön, yrityksen nimi.

Tarkistaaksesi tai poistaaksesi tietosi, ota yhteyttä Helsingin Pelastusliitoon, helsingin.pelastusliitto@helpe.fi tai puhelin 09-477 08 10.