Tapahtuman oletuskuva

Urapalveluwebinaari: Stressin biohakkerointi

25.8.2021 18:00

webinaari

Tässä webinaarissa pysähdytään kansanterveyttämme uhkaavaan ongelmaan eli stressin äärelle. Webinaari antaa näkemystä ja työkaluja stressiä lisäävien asioiden tunnistamiseen ja hallitsemiseen sekä oikaisee stressiin liittyviä harhakäsityksiä. Stressi ei ole vain uhka, se voi olla myös mahdollisuus. Webinaarissa käydään läpi stressin fysiologisia, psykologisia ja biologisia vaikutuksia. Opit, miten stressiä voidaan tehokkaasti hallita tutkitusti toimivien tekniikoiden, ravitsemuksen ja biohakkeroinnin keinoin. Opit myös johtamaan itseäsi ja hallitsemaan ympäristösi vaikutusta suorituskykyysi. 

Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Biohakkereilla on sinulle nyt stressiä vähentäviä uutisia: stressistä ei tarvitse päästä eroon, ja voit kehittyä paremmaksi sen hallinnassa.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • haluat oppia, miten voit lieventää stressin haittavaikutuksia,
  • valjastaa stressin palvelemaan ja parantamaan suorituskykyäsi,
  • haluat ymmärtää stressin ja autonomisen hermoston hallintaan vaikuttavia tekijöitä,
  • olet joskus kokenut stressiä ja uskot kokevasi sitä joskus uudelleen.

Kansainvälisesti mainetta ja kunniaa niittäneet tähdet Teemu Arina ja Olli Sovijärvi ovat tehneet vaikuttavaa työtä terveyden edistämiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi jo lähes 10 vuoden ajan. Työpari on julkaissut jo kaksi kirjaa, useita verkkokursseja sekä podcastejä. Vuosittain he järjestävät Biohakkereiden konferenssin, jossa puhujina ovat kaikki maailman johtavat aiheen asiantuntijat.

 

Ilmoittaudu Urapalvelut-sivuston kautta

Ajankohta

Alkaa:  

25.8.2021 18:00

Päättyy:  

25.8.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari