Kontakta

Kontaktadagen 27 maj 2021

Kontaktadagen är årets största konferens för dig som arbetar med kundmöten via telefon och digitala kanaler och vill skapa morgondagens kundupplevelser. Kontaktadagen 2021 blir en hybrid med kickstart 27 maj som avrundas med finalen i GuldKontakt, följd av mini-konferenser under 4 veckor. Häng med!

Kontaktadagen arrangeras 27 maj 2021 och blir en "hybrid-konferens". Vi kommer att hålla till på Münchenbryggeriet och beroende på rådande rekommendationer kommer själva Kontaktadagen bli digi/fysisk eller helt digital. Alldeles oavsett om du kan hänga med oss på plats, så tar vi konferensen hem till hela ert företag under 4 veckor!

Kontaktadagen är Sveriges största evenemang för alla som arbetar med kundrelationer på distans, i telefon och digitala kanaler. Konferensen sammanfattar vad som händer idag, imorgon och i framtiden genom att blanda stora breda ämnen med spännande djupdykningar! Vi presenterar nytt från hemmaplan, blandat med internationella utblickar. 

Kontaktadagen 2021 kommer att ha fokus på Kundrelationer i den digitaliserade världen, Customer Experience och Business Intelligence. Vi vet att kundservice och försäljning via telefon/digitala kanaler får allt större betydelse för företag och spelar central roll för kundlojalitet. Pandemin har särskilt ökat fokus på vikten av fungerande distanskommunikation.

GuldKontakt - tävlingen där vi utser de bästa!
Finalen i tävlingen GuldKontakt avslutar Kontaktadagen. Under ett hejdundrande firande utser vi de bästa bolag och medarbetar inom kategorierna kundservice, växel och telefonsälj!

All information finner du på kontaktadagen.se

Är du kund hos en av våra sponsorer? Kontakta dem för rabattkod så får du en superdeal!

OBS! Nice Price tom 13 maj april sen höjs priserna! 

Det finns inga fler biljetter.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
27.5.2021 09:00
Slutar:
27.5.2021 18:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Münchenbryggeriet
Torkel Knutssonsgatan 2
118 88 Stockholm

Arrangör

Kontakta

0735 66 55 22

info@kontakta.se

Box 1029, 171 21 Solna