event image

Tähtijoukko 21.11.

21.11.2019 17:00

Ekberg Extra

Viestintä on arjen vallankäyttöä - mitä sinä esihenkilönä haluat välittää ja miten sitä tulkitaan?

Esihenkilöllä on yleensä enemmän tietoa organisaatiossa tapahtuvista asioita kuin mitä hänen tiimiläisillään on. Yksi tapa käyttää valtaa on pantata tai jakaa tietoa vain osittain - tai näin ainakin työyhteisö saattaa tulkita esihenkilön niukan viestinnän. Mutta mitä kertoa eteenpäin ja mitä ei? Missä vaiheessa kertoa? Miten ihmeessä viesti voidaan tulkita niin eri tavalla tai jopa täysin väärin? Miten olla vuorovaikutteinen viestijä? Tule mukaan kertomaan, minkälaisia viestintähaasteita sinä olet kohdannut ja jakamaan ratkaisuja, jos olet niitä löytänyt.

Tähtijoukon toivomme olevan erityinen kasvun ja kehittymisen mahdollisuus naispuolisille esimiestehtävissä toimiville ja esimiestehtävistä kiinnostuneille jäsenillemme. Tähtijoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla.

YTY järjestää vuoden 2019 aikana Tähtijoukolle viisi tapaamista; kaksi keväällä ja kolme syksyllä. Tämä on 5. kerta. Kokoontumiset ovat saaneet erinomaista palautetta. Voit osallistua aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan kaikkiin tai vain yksittäiseen tapaamiseen.

Tarjoamme tilaisuudessa iltapalaa sekä virvokkeita.
Ilmoittaudu Tähtijoukon 21.11. tapaamiseen viimeistään 10.11.2019.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.11.2019 17:00

Päättyy:  

21.11.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ekberg Extra

Bulevardi 9
00120 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet