Loistojoukko 10.10.

Loistojoukko: Jaa kokemuksiasi, verkostoidu ja kehity esimiehenä


Loistojoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Loistojoukossa voit vertaistuen kautta oppia ja vahvistaa esimiestaitojasi. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa ja verkostoitumaan alueen muiden esimiesten kanssa kanssa. Tilaisuus järjestetään YTYn, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n sekä Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimun kanssa yhteistyönä.

Tilaisuus koostuu alustuksesta Tulevaisuuden esimiesrooli – mihin esimiehiä jatkossa tarvitaan? ja keskustelusta aiheeseen liittyen.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla. Tilaisuudessa on mukana myös YTYn toiminnanjohtaja Mats Nyman.

Loistojoukko kokoontuu torstaina 10.10. klo 17-19.30 Tampereen Ilveksessä. Tarjoamme tilaisuuden aluksi pientä iltapalaa.

Ilmoittaudu Loistojoukon tapaamiseen viimeistään 25.9. mennessä. Koulutus on vain YTYn, MMA:n ja Loimun jäsenille.

Lisätietoja: viestintä- ja ura-asiantuntija Leena Vänni leena.vanni@yty.fi, 050 314 2166

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
10.10.2019 17:00
Päättyy:
10.10.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Original Sokos Hotel Ilves
Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere

Eventilla

Powered by Eventilla