Beckhoff webinaarit

Tervetuloa webinaareihimme!
Loppuvuoden uudet webinaariaiheet ja ajankohdat löytyvät alla olevasta taulukosta.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomiin webinaareihimme valitsemalla ne aiheet, jotka sinua kiinnostavat ja painamalla sivun lopussa olevasta 'Ilmoittaudu' painikkeesta. 

Webinaarit ovat noin 45-90 min pituisia LIVE-webinaareja, jotka sisältävät tuoteinfoa sekä hands-on- ja Q&A-osiot. 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tallenteen jo pidetystä webinaarista, niin laita viestiä osoitteeseen events@beckhoff.fi.

Aika

Webinaarin aihe ja kuvaus

Isännät

Pidetty
3.9.2021

Beckhoff OPC-UA-ratkaisut

Beckhoff tarjoaa kattavan valikoiman OPC-UA standardiin perustuvia kommunikointiratkaisuja.

Webinaarissa esittelemme TwinCAT-ohjelmistoperheeseen liittyvät OPC-UA Server, - Client ja - Gateway tuotteet sekä Beckhoff teollisuus-PC:iden OPC-UA IPC Diagnostiikan mahdollisuudet. Lisäksi esittelemme EK9160 Couplerin, joka tarjoaa EtherCAT IO:lle suoraan OPC-UA serverin.

Hands-On osuudessa käydään läpi OPC-UA serverin konfigurointi Beckhoff PLC:ssä ja TwinCAT Scopen liittämisen OPC-UA serveriin. Tämä mahdollistaa myös TwinCAT Scopen käyttämisen kolmannen osapuolen laitteiden kanssa.

jarmo_hillebrand_pieni.jpg (64 KB)
Jarmo Hillebrand
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

teppo.jpg (62 KB)
Teppo Lepistö
Ohjausjärjestelmäasiantuntija

Pidetty
10.9.2021

TwinCAT Safety Update

Beckhoff TwinSAFE on kehittynyt viime vuosina merkittävästi. Kevään 2021 webinaarissa esittelimme miten uudistunut TwinSAFE skaalautuu eri tarpeisiin. Turvaominaisuuksien tuotekehitys on jatkunut voimakkaasti Motion tuotteissa ja samalla on myös julkaistu erikseen asennettava TE9000 TwinSAFE-editori. Webinaarissa lisää näistä sekä muutamasta muusta uutuudesta. Kerromme myös vinkkejä uudistuneen TwinSAFE editorin käyttöön.

petri_salminen.jpg (348 KB)
Petri Salminen
Avainasiakaspäällikkö


Henrik Pammo
Sovellusinsinööri

Pidetty
17.9.2021

Uudet liikkeenohjausratkaisut

Beckhoff kehittää jatkuvasti uusia tuotteita erilaisiin liikkeenohjaussovelluksiin. Perinteisten servomoottoreiden lisäksi tarjoamme ratkaisut lineaaristen liikkeiden toteuttamiseen. Lineaariset liikkeet voidaan toteuttaa myös valmiilla servoteknologiaan perustuvilla toimilaitteilla, mikä helpottaa suunnittelua sekä pienentää kustannuksia merkittävästi. Webinaarissa esittelemme uusia liikkeenohjausratkaisuja sekä servovahvistimien uusia ominaisuuksia.Marko Kuusiluoma
Avainasiakaspäällikkö


Timo Anttila
Sovellusinsinööri

24.9.2021

Rakennusautomaation kenttäväyliä

Beckhoff tukee yleisimpiä rakennusautomaation kenttäväyliä sekä kommunikointiterminaaleina että ohjelmistokirjastoina. Tässä webinaarissa käydään läpi Hands-On esimerkkien avulla perusteet BACnet, DALI-2, DMX ja M-Bus kenttäväylistä. Esimerkkien avulla esitetään edellä mainittujen kenttäväylien ominaisuudet ja käyttökohteet.


Jussi Piispanen
Toimialapäällikkö, rakennusautomaatio

aki_kalajainen_1200x1200px.jpg (57 KB)
Aki Kalajainen
Rakennusautomaation
myynti ja markkinointi

olli_nelio.jpg (283 KB)

Olli Männistö
Sovellusinsinööri

1.10.2021

Beckhoff IoT-ratkaisut

Beckhoff tukee yleisimmin käytettyjä teknologioita IoT-ratkaisuiden toteuttamiseen. Uudet ja olemassa olevat laitteet voidaan helposti liittää IoT ohjelmakirjastojen avulla osaksi IoT-järjestelmiä. Käytössä ovat esimerkiksi MQTT, AMQP ja REST protokollat. Ohjelmistokirjastojen lisäksi IoT datankeruu on helppo toteuttaa EK9160 IoT couplerin avulla. Webinaarissa tutustutaan Beckhoff ohjelmisto- ja tuotevalikoimaan.

Hands-On osuudessa luodaan yhteys ja käydään läpi TwinCAT ohjelmistokirjaston käyttäminen.

Asiakasreferenssinä webinaarissa mukana D.O.F Tech Oy:n Beckhoff teknologiaa hyödyntävä pilvipohjainen mittaus- ja raportointijärjestelmä:
mainoslogo_dof.png (100 KB)


Jussi Piispanen
Toimialapäällikkö, rakennusautomaatio

teemup_nelio.jpg (269 KB)
Teemu Pahkala

Sovellusinsinööri

8.10.2021

TwinCAT Measurement Update

Mittausteknologia-tuotteet laajentavat TwinCAT:n toimintoja mittaustekniikan lisätoiminnoilla ja tukevat siten käyttöönottoa, koneen valvontaa, prosessien dokumentointia sekä mittaus- ja analyysitulosten esittämistä.

Hands-on-osiossa esittelemme TwinCAT Scopen uusia ominaisuuksia.

esa_kiuru.jpg (375 KB)
Esa Kiuru
Aluemyyntipäällikkö,
Tampere

otto.png (23 KB)
Otto Patolinna
Sovellusinsinööri

15.10.2021

Moderni automaatiojärjestelmä mahdollistaa uudenlaiset ratkaisut saha- ja puuteollisuuteen

Alati kasvavat nopeus- ja tehokkuusvaatimukset vaativat uudenlaisia ratkaisuja ja ajattelua. Nykyaikainen ohjausteknologia on ratkaisevassa asemassa näihin haasteisiin vastattaessa. Webinaarissa kerromme Beckhoffin tuotteilla saavutettavista hyödyistä mekaanisessa puuteollisuudessa käytännön esimerkein suomalaisilta asiakkailta.

teroy.jpg (531 KB)
Tero Ylimäki
Aluemyyntipäällikkö, Seinäjoki

jannes.jpg (5 KB)
Janne Suhonen
Avainasiakaspäällikkö

22.10.2021

TwinCAT/BSD

Uusi vaihtoehto Beckhoff teollisuus PC:n käyttöjärjestelmäksi – TwinCAT/BSD – on nyt täällä! TwinCAT/BSD yhdistää TwinCAT runtimen ja FreeBSD:n teollisuuteen soveltuvaksi avoimeksi käyttöjärjestelmäksi.

Webinaarin tavoitteena on antaa kuulijalle selkeä kuva uuden TwinCAT/BSD-käyttöjärjestelmän käytöstä sekä mahdollisista muutoksista Windows-maailmaan verrattuna. Teoriaosiossa otamme yleiskatsauksen TwinCAT/BSD-käyttöjärjestelmään sekä tutustumme sen sisältämiin ja tuettuihin sovelluksiin.

Hands-On-osiossa otetaan ensiaskeleet TwinCAT/BSD-teollisuus PC:n kanssa työskentelyyn. Eli luodaan esimerkkiprojekti ja ladataan se pyörimään TwinCAT/BSD-teollisuus PC:lle sekä tutustutaan muihin päivittäisen tekemisen kannalta olennaisiin ominaisuuksiin.

 


harto.jpg (966 KB)
Harto Veijola
Avainasiakaspäällikkö

tuomo-kamula.png (287 KB)
Tuomo Kamula
Sovellusinsinööri

29.10.2021

TehoWebinaari: Nykyaikainen automaatiojärjestelmän tehonsyöttö

Automaatiojärjestelmän tehonsyöttöön ja suojaukseen on tarjolla kommunikoivia ratkaisuja. Kerromme TehoWebinaarissa kuinka rakennat järjestelmäsi tehonsyötön Beckhoffin uusilla komponenteilla, mittaat järjestelmän kuluttamaa energiaa sekä miten tämä kaikki linkittyy ohjelmistoihin.

Hands-On-osiossa näytämme kuinka uudet UPS:t liitetään ohjausjärjestelmään, miten järjestelmä sammutetaan hallitusti sekä kuinka voit hyödyntää ylivirtasuojausmoduleiden parametreja sovelluksesi diagnostiikassa. Virtalähteet, UPS-varmistettu tehonsyöttö sekä ylivirtasuojaus mahdollistavat varman ja häiriöttömän toiminnan järjestelmällesi.

jannes.jpg (5 KB)
Janne Suhonen
Avainasiakaspäällikkö


Janne Kauppila
Sovellusinsinööri

5.11.2021

TwinCAT Cloud Engineering

TwinCAT Cloud Engineering mahdollistaa TwinCAT-kehitystyökalujen käytön pilvipohjaisesti, mikä helpottaa järjestelmien ylläpitoa ja mahdollistaa helpon ja turvallisen ohjelmointi- ja konfigurointiliitynnän maailmalla oleviin koneisiin. Pilvipohjaisen Cloud Engineering ympäristön konfigurointi ja käyttöönotto on tehty helpoksi - tärkeimmät asetukset ovat konfiguroitavissa Beckhoffin ylläpitämän web-portaalin kautta. Käymme läpi TwinCAT Cloud Engineeringiin liittyviä yleisiä asioita sekä hands-on demon avulla esittelemme tuotetta käytännössä.


mika.jpg (13 KB)
Mika Eskola
Aluemyyntipäällikkö, Oulu

otto.png (23 KB)
Otto Patolinna
Sovellusinsinööri

Ilmoittautumalla webinaareihimme tai tapahtumiimme liityt samalla myös osaksi postitusrekisteriämme ja saat ajankohtaista tietoa tuotteistamme, ratkaisuistamme ja palveluistamme. Voit poistua rekisteristä, milloin haluat.
Rekisteriseloste

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Määrä

Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä:


Määrä: