Malttia menoon -luento (webinaari)

Malttia menoon -luento (webinaari)

 

Perjantaina 4.12. klo 18.-19.30, hinta 15€

Onko koirasi vaikea keskittyä? Tuntuuko, että koirasi on kiinnostuneempi ympäristöstään kuin sinusta? Nousevatko koiran kierrokset hetkessä?

Itsehillintää ja malttamista voi kehittää monella tapaa. Impulsiivisuus on jossain määrin sisäsyntyinen ominaisuus, mutta sellaistakin koiraa voi auttaa koulutuksella. Erilaiset luopumisharjoitukset, koiran omaehtoinen toiminta, kohdetyöskentely ja siedättäminen ovat esimerkkejä tekniikoista, joiden avulla koiran ja ohjaajan yhteistyötä ja elämää voidaan sujuvoittaa.

 

Luennosta tehdään tallenne, joka on osallistujien käytössä viikon ajan. Luento toteutetaan verkossa Zoomin kautta.

 

Luennoitsijasta:

Liisa Tikka on helsinkiläinen ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, joka on toiminut koirakouluyrittäjänä vuodesta 2007. Hän on myös käyttäytymisen jalostustarkastaja ja tuleva smartDOG-testaaja. Koirakoulu Masseter on erikoistunut operantteihin koulutusmenetelmiin: naksuttimen ja kosketuskepin avulla harjoitellaan niin arjen taitoja kuin harrastuslajejakin. Liisa kilpailee kahden amstaffinsa kanssa rally-tokossa, koiratanssissa, tokossa ja noseworkissa sekä harrastaa myös agilitya. Amstaffien lisäksi hänellä on isovillakoira sekä aiemmin hänellä on ollut greyhoundeja ja staffordshirenbullterrieri.

 

 

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:
4.12.2020 18:00
Päättyy:
4.12.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koirakoulu Masseter

Järjestäjä

Koirakoulu Tmi Masseter

liisa@masseter.fi

Eventilla

Powered by Eventilla