Tapahtuman oletuskuva

Urapalveluwebinaari: Keneen luotamme muuttuvassa maailmassa?

10.2.2021 18:00

webinaari

Suomalaiset ovat perinteisesti luottaneet päätöksentekijöihin, mutta tänä päivänä luotamme entistä enemmän samalla tavalla ajattelevaan ihmiseen asemasta riippumatta.

Tässä webinaarissa keskitymme tulevaisuuden megatrendeihin sekä siihen, miten niihin voitaisiin vastata. Avaamme ennakoinnin ja tulevaisuudentutkimuksen nykytilaa ja merkitystä yhteiskunnalle, yrityksille ja yhdistyksille. Käymme megatrendejä läpi laajasti, mutta keskittyen erityisesti työn ja luottamuksen tulevaisuuteen. Emme maalaile kauhukuvia työn loppumisesta, mutta puhumme siitä, miten työ varmasti tulee muuttumaan. Entä miten tämä ja muut trendit vaikuttavat luottamukseemme. Keneen luotamme tulevaisuuden muuttuvassa maailmassa?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos olet kiinnostunut tulevaisuudesta ja ehkä myös sen muuttamisesta. Megatrendit sivuavat laajoja aiheita kuten ilmastonmuutos, teknologian kehitys, kaupunkien tulevaisuus ja väestön monimuotoistuminen, joten esityksestä löytyy jokaiselle jotakin. Erityisesti tulemme keskittymään työn ja luottamuksen tulevaisuuteen.

Ilmoittaudu Urapalvelut-sivuston kautta

Ajankohta

Alkaa:  

10.2.2021 18:00

Päättyy:  

10.2.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari