Tähtijoukko

Tulevaisuuden esimiesrooli – mihin esimiehiä jatkossa tarvitaan?

Mikä on Tähtijoukko? Se on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Tähtijoukossa voit vertaistuen kautta oppia ja vahvistaa esimiestaitojasi. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

YTY järjestää vuoden 2019 aikana Tähtijoukolle viisi tapaamista. Kukin tilaisuus koostuu alustuksesta ja keskustelusta. Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla.

Tähtijoukon ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 9.4. klo 17.00-19.30 Ekberg Extran juhlatilassa Helsingissä. Tapaamisen teemana on Tulevaisuuden esimiesrooli – mihin esimiehiä jatkossa tarvitaan?

Tähtijoukon toivomme olevan erityinen kasvun ja kehittymisen mahdollisuus naispuolisille esimiestehtävissä toimiville ja esimiestehtävistä kiinnostuneille jäsenillemme. Tähtijoukko on kuitenkin avoin sinulle sukupuolestasi riippumatta.

Huhtikuun kokoontumisessa ja keskustelussa mukana on myös YTYn työmarkkinajohtaja Karoliina Huovila.

Tarjoamme tilaisuudessa iltapalaa ja virvokkeita.

Ilmoittaudu Tähtijoukon 9.4. tapaamiseen viimeistään maanantaina 25.3.

Tähtijoukon seuraava tapaaminen on torstaina 23.5. klo 17-19.30. Teemana on Ammatillinen itsetunto ja esimiehenä kehittyminen. Tapaamiseen ilmoittaudutaan erikseen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
9.4.2019 17:00
Päättyy:
9.4.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ekberg Extra
Bulevardi 9
00120 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla