Asuntosijoittamisesta uusi tulolähde

4.5.2021 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Haluatko lisätä taloudellista hyvinvointia, eläkeikään lisäturvaa tai hankkia lisää joustoa työntekoon? 

Sijoitusasunto antaa mahdollisuuden saada kuukausittain lisätuloa. Asuntosijoittamisesta onkin tullut suosittu tapa kasvattaa omaa varallisuuttaan. 

Webinaariin kuuluva ennakkotehtävä vie asuntosijoittamisen haaveesi kohti konkretiaa mahdollisimman tehokkaasti, koska aikasi on arvokas. Tule mukaan webinaariin ja ole valmiimpi kuin koskaan hankkimaan pankistasi ensimmäinen sijoitusasuntolainasi. 

Webinaarissa käydään läpi muun muassa:

  • 10 hyvää syytä ryhtyä asuntosijoittajaksi
  • Asuntosijoittamisen riskit
  • Sijoitusasunnon rahoittaminen
  • Tuottolaskelmat
  • Konkreettiset esimerkit
  • Miten haet pankista lainalupauksen (hyödynnetään ennakkotehtävää)

Webinaarin lopuksi voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä ROI valmentajalle.

Ota webinaarissa parhaat vinkit talteen ja käytäntöön!

Kouluttajamme Nina Nordlund on ROI:n talousvalmentaja, joka on kirjoittanut Alma Talentille teoksen Lapset ja raha. Nina on auttanut yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan. Vapaa-ajallaan hän pitää Rahamania -nimistä podcastia. Koulutukseltaan Nina on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lähihoitaja. Ninan perheellä on useita sijoitusasuntoja, osakesijoituksia ja lisäksi he ovat sijoittaneet muutamaan listaamattomaan yritykseen.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Tallenne on katsottavissa elokuun 2021 loppuun asti.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

4.5.2021 17:00

Päättyy:  

31.12.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi