event image

Työsuhdeilta Turku 22.9.

22.9.2020 17:00

Hus Lindman

Työsuhdeilta: Mitä jokaisen pitäisi tietää yt-menettelystä, irtisanomisista tuta-syillä sekä työttömyysturvasta?

Vaikka yt-menettely ei olisi sinun työpaikallasi juuri nyt ajankohtainen asia, jokaisen palkkasuhteessa olevan kannattaa ymmärtää perusasioita niin irtisanomiseen kuin työttömyysturvaankin liittyen.

Työsuhdeillan aikana käydään läpi irtisanomista tuotannollisilla ja taloudellisilla syillä sekä siihen liittyvää yhteistoimintamenettelyä, lomautusta ja työttömyysturvaa. Kokeneet työmarkkinalakimiehemme kertovat eri tapauksista vuosien varrelta ja ohjeistavat, miten sinun kannattaa tällaisissa tilanteissa toimia.

Illan päätteeksi voit kysyä YTYn lakimiehiltä omaan tai työpaikkasi tilanteeseen liittyviä kysymyksiä. Voit myös jättää kysymyksiä etukäteen, jolloin niihin vastataan esityksen aikana.

 

Illan ohjelma

16.30-17 Ilmoittautuminen, salaattibuffet ja kahvi

17-19.30 YTYn päälakimies Heikki Meskanen kertoo työsuhteen päättämisestä ja työttömyysturvasta, työmarkkinajuristi Jaana Liimatainen puhuu yt-neuvotteluista ja lomautuksista. Tämä osuus on myös katsottavissa verkosta livelähetyksenä tai tallenteena

19.30-20 Mahdollisuus jutella YTYn juristien kanssa omasta työsuhdeasiasta

Tilaisuus on maksuton ja vain YTYn jäsenille. Ethän tule paikalle kipeänä, vaan katso silloin tilaisuus verkkolähetyksenä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.9.2020 17:00

Päättyy:  

22.9.2020 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hus Lindman

Piispankatu 15
20500 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet