Paikallisen sopimisen ABC - osa 2

20.1.2021 16:30

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Paikallinen sopiminen pähkinänkuoressa

Tradenomit järjestävät kolmiosaisen webinaarisarjan paikallisesta sopimisesta kaikille asiasta kiinnostuneille. Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. 

Paikallisen sopimisen ABC osa 2

  • Miten eri roolit näkyvät työpaikan sopimisessa?
  • Mitä Tradenomit ajavat paikallisen sopimisen osalta?
  • Paikallisen sopimisen realiteetit- paneelissa keskustelemassa Tradenomien erityisasiantuntija Joona Kopra ja edunvalvontajohtaja Ville-Veikko Rantamaula

Kenelle?

Voit olla esimerkiksi luottamusvaltuutettu, luottamusmies, työsuojeluvaltuutettu, yhdyshenkilö tai aiheesta kiinnostunut jäsen. Osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja aiheesta. 

Vastaamme tilaisuudessa esitettyihin kysymyksiin mahdollisuuksien mukaan tilaisuuden aikana tai kirjallisesti ilmoittautuneille. 

Aiempi webinaari Paikallisen sopimisen ABC, osa1 järjestettiin ti 1.12.2020.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

20.1.2021 16:30

Päättyy:  

31.12.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

sanna.frisk@tradenomi.fi