Webinaari: Tietojen selvittäminen työntekijästä

11.9.2019 15:00

Webinaari

Työelämän tietosuojalaki määrää, mitä tietoja työntekijästä tai työnhakijasta saa kerätä. Lähtökohtaisesti mm. perhe-elämä ja terveydentila nauttivat korostettua yksityisyyden suojaa. Webinaarissa käydään läpi tilanteita, joissa arkaluontoisten seikkojen selvittäminen voi kuitenkin olla oikeutettua. Lisäksi käsitellään mm. huumetestausta sekä puhallutuksia työpaikalla.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii työmarkkinalakimies, VT Heli Hagman. Voit jättää aiheeseen liittyviä kysymyksiä jo ilmoittautumisen yhteydessä. Kysymyksille on myös aikaa webinaarin aikana sekä sen lopuksi.

Laitevaatimukset

Tilaisuuteen osallistuaksesi tarvitset tietokoneen kaiuttimilla, selaimen ja Flash-ohjelman sekä internetyhteyden. Webinaari pidetään Adobe Connect -ohjelmalla. Jos webinaarin alussa Adobe Connect ei löydä flash-ohjelmaa tai Adobe Connect -ohjelmaa, yleensä tietokone ehdottaa Adobe Connect -ohjelman asennusta (mahdollistaa mm. mikrofonin käytön).
Windows-laitteille: http://www.adobe.com/go/Connectsetup ja
Mac-tietokoneille: http://www.adobe.com/go/ConnectSetupMac
Webinaaria voi seurata myös IOS- ja Android-laitteilla, kunhan laitteeseen on asennettu ilmainen Adobe Connect -sovellus oikeasta store- tai play-kaupasta.

Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi edellisen viikon perjantaina. Ota yhteyttä leena.vanni@yty.fi, jos ohjeistusta ei kuulu. Kannattaa myös tarkistaa roskaposti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 9.9. klo 12 mennessä. Koulutus on maksuton ja siihen voivat osallistua vain YTYn ja YTYn jäsenyhdistysten jäsenet. Linkki tallenteeseen lähetetään YTYn uutiskirjeessä webinaarin jälkeen.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.9.2019 15:00

Päättyy:  

11.9.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari