Kontakta

Kontakta Webinar: Hur du följer upp din kundservice på bästa sätt för att uppnå dina mål!

En nyckelfaktor för att lyckas med bra kundservice där du som företag hjälper dina kunder att hitta svar och lösningar på olika sorters utmaningar är att arbeta med uppföljning. Eftersom att kundservice arbetar med att lösa problem som uppstått någonstans i företaget är uppföljning i kontinuerlig mätning absolut nödvändigt.

Om du på din kundservice kontinuerligt arbetar med uppföljning ger det dig insikter i hur din kundservice presterar, vad dina kunder tycker och vilka processer som behöver ses över.

I kundservice kan man mäta i princip allt. Men vill man verkligen mäta allt för mätandes skull? Och hur ska vi göra för att få till en så bra och effektiv uppföljning som möjligt?

Kontakta bjuder in Lina Bjelkmar, VD på Indicate me som kommer att guida oss igenom djungeln om hur du ska göra för att få till en bra uppföljning. Hon bjuder på handfasta tips och verktyg om hur du kan starta och tänka kring uppföljning.
Med oss är också Ash Barawy från Bonnier News, hon kommer att berätta hur de arbetar med uppföljning hos Bonnier för att få ihop sin breda verksamhet.

Möt Lina Bjelkmar & Ash Barawy! 

Praktiska detaljer:

Datum: 11 dec 2020  
Tid: Klockan 08:30 – 09:00  
Plats: Digitalt och länk skickas inför mötet till anmälda.  
Kostnad: Kostnadsfritt och öppet för alla  


Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

Varmt välkommen!

 

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
11.12.2020 08:30
Slutar:
11.12.2020 09:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Digitalt

Arrangör