Salassapito ja kilpailukieltosopimukset

Salassapito ja kilpailukieltosopimukset

Kilpailukieltosopimuksia koskevaa lainsäädäntöä suunnitellaan muutettavaksi niin, että kilpailukieltosopimuksia koskeva korvausvelvollisuus laajennetaan koskemaan kaikkia kilpailukieltosopimuksia. Miten tämä tullaan käytännössä toteuttamaan ja miten muutos tulee vaikuttamaan jo tehtyihin kilpailukieltosopimuksiin? Missä tilanteissa kilpailukieltosopimus on ylipäätään mahdollista tehdä? Entä salassapitosopimus?

Paltalexin järjestämässä koulutuksessa pureudumme kilpailukielto- ja salassapitosopimuksiin liittyvään juridiikkaan sekä näiden sopimustyyppien erityispiirteisiin. Käsittelemme muun muassa sitä, missä tilanteissa näiden sopimusten tekeminen on mahdollista ja mitä sopimuksia tehtäessä on hyvä ottaa huomioon. Käymme läpi myös niiden käytölle asetettuja rajoituksia. Erityisesti kiinnitämme huomiota valmisteilla olevaan lain muutokseen ja miten muutos käytännössä tulee vaikuttamaan kilpailukieltosopimusten käyttömahdollisuuksiin.

Aika ja paikka:

Aika: 1.6.2021 klo 9-11.30
Paikka: Webinaari

Kouluttajana toimii asiantuntija Viivi Väistö.

Hinnat ja peruutusehdot: 

WEBINAARI hinta Palta ry:n jäsenille 200 € + alv 24 % 
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 300 € + alv 24% 

Ilmoittautuminen päättyy 25.5.

Kurssin voi peruuttaa maksutta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti, jonka jälkeen peruutuksesta tai peruuttamatta jätetystä kurssista peritään koko osallistumismaksu. Mikäli tilaisuuteen ilmoittautuu vähemmän kuin kahdeksan osallistujaa, tilaisuutta ei järjestetä. 

Lue, miten käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteestamme.

Valitse haluamasi lippu

Lippu Myynti päättyy Määrä
WEBINAARI hinta PALTA ry:n jäsenille 200 € + alv 24 % 25.5.2021 23:59
WEBINAARI hinta muille kuin jäsenille 300 € + alv 24 % 25.5.2021 23:59

Ajankohta

Alkaa:
1.6.2021 09:00
Päättyy:
1.6.2021 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

Eventilla

Powered by Eventilla