Stressin biohakkerointi

25.8.2021 18:00

Webinaari

Tässä webinaarissa pysähdytään kansanterveyttämme uhkaavaan ongelmaan eli stressin äärelle. Webinaari antaa näkemystä ja työkaluja stressiä lisäävien asioiden tunnistamiseen ja hallitsemiseen sekä oikaisee stressiin liittyviä harhakäsityksiä. Stressi ei ole vain uhka, se voi olla myös mahdollisuus. Webinaarissa käydään läpi stressin fysiologisia, psykologisia ja biologisia vaikutuksia. Opit, miten stressiä voidaan tehokkaasti hallita tutkitusti toimivien tekniikoiden, ravitsemuksen ja biohakkeroinnin keinoin. Opit myös johtamaan itseäsi ja hallitsemaan ympäristösi vaikutusta suorituskykyysi.

Stressi uhkaa suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia. Monen kroonisen sairauden ja työkyvyttömyyden taustalla on pitkittynyt stressitila. Biohakkereilla on sinulle nyt stressiä vähentäviä uutisia: stressistä ei tarvitse päästä eroon, ja voit kehittyä paremmaksi sen hallinnassa.

Webinaarin sisältö
Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • haluat oppia, miten voit lieventää stressin haittavaikutuksia
  • valjastaa stressin palvelemaan ja parantamaan suorituskykyäsi
  • haluat ymmärtää stressin ja autonomisen hermoston hallintaan vaikuttavia tekijöitä
  • olet joskus kokenut stressiä ja uskot kokevasi sitä joskus uudelleen.

Valmentajamme Olli Sovijärvi ja Teemu Arina

Kansainvälisesti mainetta ja kunniaa niittäneet tähdet Teemu Arina ja Olli Sovijärvi ovat tehneet vaikuttavaa työtä terveyden edistämiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi jo lähes 10 vuoden ajan. Työpari on julkaissut jo kaksi kirjaa, useita verkkokursseja sekä podcastejä. Vuosittain he järjestävät Biohakkereiden konferenssin, jossa puhujina ovat kaikki maailman johtavat aiheen asiantuntijat.

Pienikin investointi omaan hyvinvointiin tarkoittaa vähemmän kipua, kolotuksia, väsymystä ja sairauksia pitkällä tähtäimellä. Samaan aikaan voitettavaa on paljon. Pienet, pysyvät muutokset voivat ajan myötä vahvistaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi enemmän, kun uskoit mahdolliseksi. Ja mikä sen hienompaa, kun tuntea hyvää oloa päivittäin, omassa kehossa ja mielessä. Oman hyvinvoinnin optimointiin Olli ja Teemu ovat luotettavimmat oppaat mitä Suomesta (ja ehkä koko maailmasta) löytyy.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 25.8.2021 18:15

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

25.8.2021 18:00

Päättyy:  

25.8.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi