Kontakta

Kontakta Nätverk för Teamledare/Gruppchefer - SYD

Kontakta bjuder in dig till vår nätverksgrupp för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande inom kundkontaktcenter eller telefonsälj! Målsättningen med nätverksgruppen är att erbjuda en mötesplats där du kan träffa personer med liknande arbetsuppgifter, erfarenheter och utmaningar och där man kan dela med sig av goda erfarenheter. Vid varje träff fokuserar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

TEMA:

Medlyssning – hur kan vi mäta medlyssningen för att kunna dra slutsatser och analyser utifrån faktiskt data? Vilka frågor ska vi ställa och vilka beteenden ska vi använda oss av i samtalen för att få en hög kundnöjdhet, hög försäljning och ökad effektivitet?

Vem kan delta:

Nätverksgruppen är för dig som arbetar som teamledare, gruppchef eller motsvarande befattning inom kundservice eller försäljning via telefon. Du är arbetar dagligen med att leda och coacha personal. Du är driven och vill utvecklas i din roll. Du tycker om att låta dig inspireras av andra och samtidigt inspirera andra genom att dela med dig av din kunskap.

Villkor:

I nätverksgruppen ingår endast du som arbetar som teamledare i Kontaktas medlemsföretag. Som medlem i nätverksgruppen har du en garanterad plats i de olika träffarna och övriga nätverksaktiviteter.  Om du har en kollega som önskar delta är ni välkomna att anmäla er båda. Nätverksgruppen har dock ett begränsat antal platser vilket begränsar antalet deltagare från varje företag enligt överenskommelse.

Format:

Nätverksträffarna har alltid olika tema. Vi inleder med en inbjuden föredragshållare ca 30-40 minuter och går sedan vidare till gruppsamtal och erfarenhetsutbyte. Nätverksträffarna blandar kompetensutveckling och inspiration i ett informellt format, där deltagarna erbjuds träffa personer som arbetar i liknande roller. Vi träffas 3-4 gånger per år vi för att diskutera aktuella ämnen som deltagarna i gruppen får vara med att ta fram.

 

Praktiska detaljer

Datum: 23 april 2020  
Tid: Klockan 09.00 – 12.00   
Plats:  Centralt i Malmö  
Kostnad: Deltagande är kostnadsfritt och ingår i Kontaktas medlemskap.  
   

Eventuella frågor hänvisas till linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87. 

 

Välj önskade biljetter

Biljett försäljningen avslutas Antal
Kontakta nätverksgrupp för Teamledare/Gruppchefer SYD - Medlyssning
Endast öppen för deltagare i Kontakta Nätverk Teamledare/Gruppchefer
22.4.2020 23:59

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
23.4.2020 09:00
Slutar:
23.4.2020 12:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Centralt i Malmö
Malmö

Arrangör