Palvelumuotoilu talouden asiantuntijatehtävissä (osa 1/2)

19.4.2021 17:00

Webinaari

Taloushallintoalan Tradenomit järjestävät kaksiosaisen koulutussarjan palvelumuotoilusta

Palvelumuotoilu taloushallinnossa ma 19.4. kello 17.00

Webinaarin sisältö:

  • Palvelumuotoilusta lyhyesti ja Efiman kokemuksia palvelumuotoilun hyödyntämisestä taloushallintopalveluiden kehityksessä
  • Taloushallinnon palvelun vaikutukset organisaation toimivuuteen ja työntekijätytyväisyyteen
  • Vinkkejä taloushallinnon palvelun kehittämiseen

Kouluttajana toimii Sanna Kaarlejärvi:

Sanna Kaarlejärvi on talousprosessien kehittäjä sekä kouluttaja. Hän on yksi Efiman perustajista ja vastaa yrityksessä taloushallinnon tarjooman kehittämisestä. Sanna on vuosien mittaan ollut virtaviivaistamassa monien suurten ja keskisuurten yritysten taloushallintoa. Sannan kyky yhdistää ison kuvan näkeminen yksityiskohtaiseenkin taloushallinnon osaamiseen välittyy myös hänen Tero Salmisen kanssa kirjoittamassaan kirjassa ”Älykäs taloushallinto”.

Käytämme paljon aikaa talousosaston sisäisten prosessien tehostamiseen ja automatisoimiseen, mutta huomiotta ei kannata talousosaston asiakkaita, eli organisaation muuta henkilöstöä ja sidosryhmiä. Pystymme tarjoamaan heille helppokäyttöisiä työvälineitä ja tuottamaan parempaa palvelua. Rutiiniprosessien automaatio vapauttaa talousammattilaisilta aikaa paremmalle asiakaspalvelulle. Organisaatioissa on jo chatbotteja, jotka auttavat kirjaamaan tunteja, tekemään matkalaskuja tai selaamaan laskutusdataa. Tällaisen palvelun tuottaminen ei ole ollut mahdollista ihmisvoimin, mutta sitä voidaan helposti ja kustannustehokkaasti tuottaa digityöntekijöiden avulla.

Tekoälyn avulla pystymme edelleen helpottamaan kollegoidemme arkea, kuten nostaa datasta esille heitä kiinnostavia näkemyksiä helppokäyttöisesti päätöksenteon tueksi. Tuloksena on tyytyväisempi henkilöstö, jolla on enemmän aikaa liiketoiminnan ja loppuasiakkaiden asioiden edistämiseen.

Ilmoittautuminen

Järjestävänä tahona on Taloushallintoalan tradenomit ry. Tilaisuus on avoin kaikille Tradenomien jäsenille. Voit myös työskennellä muissa kuin talouden (kirjanpito, laskentatoimi, business controller yms.) tehtävissä - esimerkiksi pienyrittäjälle tästä voi tulla uusia ajatuksia ja ideoita.

Ilmoittaudu myös ke 19.5.2021 järjestettävään jatko-osaan. Suorittamalla molemmat koulutukset saat erillisen osaamisbadgen todistukseksi. Voit kuitenkin osallistua vain yhteen näistä kahdesta tilaisuudesta :) Aiheeseen syventymisen vuoksi molempiin osallistuminen kannattaa! Kannustamme merkitsemään työtunteihin ammatillisen koulutuksen. 

Peruutukset

Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi kurssille, tee se 24 h ennen tapahtuman alkua. Mikäli peruutus tapahtuu alle 24 h ennen tapahtuman alkua, joudutaan jäseneltä perimään koulutuksen kustannukset (20 €).

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.4.2021 17:00

Päättyy:  

19.4.2021 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Sanna Frisk

sanna.frisk@tradenomi.fi