Fokus kateissa, aika palasina

Fokus kateissa, aika palasina?

Nykypäivän asiantuntijatyö on parhaimmillaan itsenäistä ja luovaa. Nykytyön suuri haaste on kuitenkin työn sirpaloituminen, jonka seurauksena aika saattaa hajota palasiksi ja fokus hämärtyä. Webinaarissa pohditaan miten sirpaleisuutta kesytetään ja miten kadonnut keskittymiskyky palautetaan. Esityksessä tarjotaan tutkitusti tehokkaita, käytännön työkaluja itsen johtamiseen ja työn sujuvoittamiseen asiantuntijatyössä. Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia teemoja:

  • Nykytyön sirpaleisuus, ajanhallinnan haasteet ja vaikutukset työhyvinvointiin tutkimuksen valossa
  • Ydintehtävät, työn merkitys ja toivottu vaikuttavuus
  • Suunnittelu, työn näkyväksi tekeminen ja seuranta
    Keskeytysten hallinta, keskittymiskyvyn ylläpito ja mielenhallinta
  • Ajattelun laadun kohentamisen työkalut

Kouluttaja Olli Viljanen on työelämän kehittäjä, joka on tutkinut asiantuntijatyön ajanhallintaa Työterveyslaitoksella. Olli Viljanen toimii kehittämisasiantuntijana Presdom Oy:ssä.

Olethan jo vastannut tutkimukseemme?
Olethan jo osaltasi vastannut YTYn jäsenten kokemien ajanhallinnan haasteiden kartoitukseen: https://link.webropolsurveys.com/S/C5312E82513E3864

Tutkimuksen tuloksia verrataan Työterveyslaitoksen ”AikaJärjestys asiantuntijatyössä”  -tutkimuksen tuloksiin ja tämän perusteella keskitytään juuri YTYn jäsenistöä koskeviin ajanhallinnan haasteisiin.

Laitevaatimukset

Webinaariin osallistuaksesi tarvitset tietokoneen kaiuttimilla tai kuulokkeilla, internetyhteyden sekä selaimen, jossa on Flash-tuki. Webinaaria voi seurata myös IOS- ja Android-laitteilla, kunhan laitteeseen on asennettu ilmainen Adobe Connect -ohjelma. Kannattaa avata yhteys hyvissä ajoin ennen varsinaisen webinaarin alkua, jotta kokousisäntä voi tarvittaessa auttaa teknisissä ongelmissa.

Saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi 1-2 arkipäivää ennen koulutusta. Ota yhteyttä leena.vanni@yty.fi jos et ole saanut ohjeita edellispäivään klo 15 mennessä.

Lisätietoja: Leena Vänni, leena.vanni@yty.fi, puh. (09) 2510 1335

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
31.1.2018 17:00
Päättyy:
31.1.2018 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari

Eventilla

Powered by Eventilla