Helsinki Biennaali
Tapahtuman oletuskuva

Kadonneet saaret

14.6.2021 17:00

Vallisaari

Performatiivinen tutkimusmatka

Kierros alkaa klo. 17, saavu paikalle 45 min. ennen.


Esityksellisellä kierroksella seurataan kuvitteellista vedenalaista kaapelireittiä Vallisaaressa. Opas vie yleisön reitille, joka kulkee saaren luonnon keskellä läpi raunioiden, ullakkojen, kellareiden ja bunkkereiden. Kaapelireitti toimii metaforana ohimenevälle ja aistittavalle solmukohtien, kiertoteiden ja vuotojen infrastruktuurille osallistavien esitysten, artefaktien ja installaatioiden muodossa. Esityksistä tulee kohtaamisia kiertoteiden ja vuotokohtien kanssa. Artefaktit ja installaatiot muodostuvat solmukohtien fyysisiksi ilmentymiksi. Yleisö voi osallistua kaapelireitin seuraamiseen ja kokea sen yhdessä esiintyjien kanssa.

Lisäohjeita:

Kokoontuminen infopisteen eteen Luotsipihalle klo 16.15, josta tapahtumahenkilökunta ohjaa aloituspisteelle. Matkan varrella voi jättää isommat reput ja kantamukset säilytykseen, joka on valvottu.

Pue päällesi vaatteet, jotka peittävät koko kehosi, myös hattuja suositellaan. Maasto on ajoittain vaikeakulkuista, joten hyvät kävelykengät ovat välttämättömät. Suosittelemme myös ottamaan mukaan vesipullon.

Isommat reput ja kassit tulee jättää valvottuun säilytyspaikkaan, mutta pienet kassit ovat sallittuja.

Kierroksella pidetään varusteliiviä, joka annetaan ennen kierrosta.

HUOM! Esityksessä liikutaan osittain sisätiloissa, joissa lasivilla- ja betonipölyä.

Jos olet liikuntarajoitteinen ja haluat osallistua kierrokselle, otathan yhteyttä samir.bhowmik@aalto.fi. Kierrokselle ei ole ikärajaa, mutta kierrosta suositellaan yli 7-vuotiaille. Reitti kulkee vaikeakulkuisessa maastossa ja tiloissa, jossa on portaita sekä kynnyksiä.

Kierroksen kieli on englanti.

Haluamme tehdä tapahtumasta sinulle, sekä muille osallistujille mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Esteen sattuessa peruthan ilmoittautumisesi tapahtumaan. Peru osallistumisesi myös, jos sinulle tulee lieviäkin flunssan oireita.

Ilmoittautumisen peruminen onnistuu viimeistään 12 tuntia ennen tapahtuman alkua. Linkki perumiseen löytyy sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä. 

Mikäli saavut myöhässä, paikkasi annetaan eteenpäin.

Kiireellisissä tilanteissa voit olla yhteydessä Helsinki Biennaalin asiakaspalveluun osoitteessa helsinkibiennial@hel.fi.

Kiitos yhteistyöstäsi!

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:   14.6.2021 17:00
Päättyy:   14.6.2021 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vallisaari


Lisätiedot

Helsinki Biennial

helsinkibiennial@hel.fi