PiRIL Kotimaan ekskursio

26.8.2016 09:00

Tampere - Turku - Tampere

Perinteinen PiRILin kotimaan excursio järjestetään tänä vuonna rannikolle ja Turkuun ja on reippaan ulkoilu- sekä saaristolaishenkinen sekä tapahtumineen että ruokailuineen.

Excursioajankohta on pe 26.8.2016-la 27.8.2016. Matkaohjelma pitää sisällään perjantaipäivällä tutustumista pariin Turun tämän hetken kiinnostavimmista rakennuskohteista. Sen lisäksi tiedossa on ulkoilmatapahtumaa sekä saunomista Rymättylän Airismaalla Herrankukkarossa. Majoittuminen tapahtuu Herrankukkaron tunnelmallisissa mökeissä. Lauantain matkaohjelmaan kuuluu mm. vierailu Naantalissa sekä risteily Turun saaristossa.

Tarkempi matkaohjelma pienin muutosmahdollisuuksin tästä linkistä.

Tietoja majoituskohteesta ja ohjelmasta osoitteesta www.herrankukkaro.fi

Omakustannus matkalle on 150 €/hlö, matka on tarkoitettu RIL-jäsenille aveceineen. Matkaan kuuluu kuljetukset, majoitukset, tapahtumat, risteily sekä perjantaina illallisruokailu ja lauantain lounas. Perjantain lounas omakustanteinen.

Tule yksin tai ota Avec mukaan! Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Sitovat ilmoittautumisen ma 8.8.2016 mennessä Eventillan kautta. Ilmoitathan samassa yhteydessä mahdolliset allergiat.

 

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Tapahtumaan osallistujat (12)

3 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 18 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

26.8.2016 09:00

Päättyy:  

27.8.2016 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tampere - Turku - Tampere