Tradenomi ei myymättä elä

2.11.2021 07:00

Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Koko elämä on myyntiä, halusimme tai emme. Myy itsesi työpaikkaan, etenet työssäsi myymällä ideoita ja ajatuksia, löydät parisuhteen myymällä. Mutta mikä on muuttunut ja miksi juuri sinun täytyy opetella sosiaalista myyntiä, verkostoitumista ja itsesi myyntiä aivan toisella tavalla. Mitä pandemian jälkeen tapahtuu ja miksi sinun on pidettävä katse kaukana, ei lähellä.

Voit vaikuttaa myös itse koulutuksen sisältöön laita mieltäsi askarruttavat kysymykset tänne.

Tarjoamme tapahtumassa aamupalan, se on tarjolla klo 7.00 alkaen. Klo 7.30 aloitamme Pasin osion.

Pasin tervehdys!

Valmentajamme Pasi Rautio
Myyntikuiskaaja, markkinoinnin apumies

untitled-design-46.png (247 KB)

Pasin myyntiura alkoi kahdeksanvuotiaana perheen valokuvausalan yrityksestä. Viisitoistavuotiaana hän muutti jo omilleen ja päätyi töihin valokuvaamoon. Nuoruusaikaan mahtui tarjoilijan ja DJ:n töitä sekä kouluttautuminen laivakokiksi. Myyntityö vei kuitenkin mukanaan. Pasi on myynyt kodin elektroniikkaa, huonekaluja, tupakkaa ja liikelahjoja ennen nykyistä, vuonna 2009 alkanutta yrittäjäuraansa Oy TuloksenTuplausToimisto Ab:ssä. Nyt työnä on kouluttaa myyjiä ja asiakaspalvelijoita sekä auttaa yrittäjiä markkinoinnin kiemuroissa.

Ihmisten palveleminen on Etelä-Pohjanmaalla syntyneen miehen sydäntä lähellä ja se on vienyt puhumaan kouluihin, järjestöjen tapahtumiin, messuille ja seminaareihin. Hänet tunnetaan erityisesti energisestä ja mukaansatempaavasta esiintymisestä sekä konkreettisista ohjeista ja vinkeistä.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

2.11.2021 07:00

Päättyy:  

2.11.2021 08:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Itäranta 1
80100 Joensuu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Katja Antrela

040 516 5749

pohjois-karjala@tradenomi.fi