KUNTOSALIKORTIT

17.3.2020 06:00

Levi Wellness Club

KK-KORTIT ENNAKKOMYYNTIIN 

Me mietimme päämme puhki, että millä saamme pidettyä kassavirran päällä ja päätimme, että tässä poikkeustilanteessa tarjoamme teille mahdollisuuden auttaa ja pitää meidät pystyssä ostamalla meille kortin jo ennakkoon todella edullisilla hinnoilla. Kaikki ostetut kortit voit aloittaa silloin kun itse haluat tulemalla meidän asiakaspalveluun, mutta kuitenkin 12kk sisällä ostopäivästä. 

Eli jos siis tiedät, että ensi talvena olet tulossa Leville lomalle ja ostaisit kuitenkin viikkokortin tai asut alueella ja käytät anyway meidän palveluita niin nyt jos koskaan kannattaa ostaa omaan korttiin aikaa. 

 

1vk 29€ (norm. 32€)

1kk 35€ (norm. 45€)

3kk 100€ (norm.126€)

6kk 150€ (norm. 211€)

12kk 250€ (norm 422€) 

 

KANNATUSJÄSENYYS 

Olemme saaneet paljon viestejä teiltä,  että olisiko jokin keino auttaa vaikka ei ole tarvetta treeneille tai meidän palveluille? Meidän henkilökunta sai idean, jota on käytetty seuroissa eli kannatusjäsenyys ja mikäli sikäli sinä haluat maksaa kannatusjäsenyyden ihan vain kannustamisen vuoksi niin nyt voit sen tehdä! 

Kannatusjäsenyyden voit ostaa alla olevasta linkistä ja laitoimme sinne nyt summat 10€, 50€  & 100€ 

Me tulemme laittamaan jokaisen kannastusjäsenen (oma nimi, yrityksen nimi tms)  nimen salin seinälle ** HALL OF FAMEEN ** 

 

LAHJAKORTTI 

Loimme myös mahdollisuuden ostaa esim. jollekin lahjakortin meidän palveluihin eli jos tiedät jonkun joka rakastaa meidän palveluita niin nyt lahjakortti ostoksille. 

 

EHDOT

1. Kaikki KK-kortit sekä lahjakortit lähtevät voimaan siitä hetkestä, kun asiakas tulee lataamaan kortin meidän asiakaspalveluuun. Mikäli sinun tiedot löytyy meidän järjestelmästä niin voimme tehdä latauksen myös etänä. Kuitenkin kortti tulee ladata viimeistään 12kk sisällä ostopäivästä. 

2. Kannatusjäsenyydet lähtevät heti voimaan! 

3. Lahjakortit ovat käytettävissä kaikkiin meidän palveluihin sekä tapahtumiin. 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

17.3.2020 06:00

Päättyy:  

7.5.2020 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Levi Wellness Club