Tapahtuman oletuskuva

Some ajaa asiaasi

1.8.2021 07:00

Verkossa

Some ajaa asiaasi

Tästä verkkokoulutuksesta saat arvokkaita vinkkejä sosiaalisessa mediassa toimimiseen, somebrändisi rakentamiseen & vahvistamiseen ja kriisiviestintään yllättävissä tilanteissa. Tutustut myös asianajoalan tärkeimpiin somekanaviin ja somekeskustelun perustyökaluihin edistääksesi näkyvyyttäsi ja yhteiskunnallista vaikuttamista. 

Koulutuksen tavoitteena on, että

  • saat ajantasaista tietoa merkittävimmistä somekanavista asianajajan työssä
  • saat aitoja välineitä oman some -toimintasi edistämiseen
  • pystyt arvioimaan, miten itse haluat jatkossa toimia somessa
  • voit alkaa saamasi tiedon ja vinkkien pohjalta suunnittelemaan ja toteuttamaan omaa toimintaasi sosiaalisessa mediassa

Kouluttajana on tietokirjailija, viestintäkouluttaja Katleena Kortesuo, Ei oo totta.

Koulutus maksetaan heti oston yhteydessä verkossa. Maksettuasi koulutuksen verkossa saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla

Koulutus on hankittavissa 15.8.2022 mennessä ja materiaalit käytettävissä 31.8.2022 saakka. Koulutus on järjestetty aikaisemmin lähikoulutuksena 20.11.2018.

Hinta ja peruutusehdot

Hyödynnä nyt verkkokoulutusten kesätarjous: Alennuskoodilla KESÄ50 saat tämän verkkokoulutuksen 50 % alennuksella heinäkuun 2022 loppuun asti. Kampanja-alennusta voit käyttää vain yhteen verkkokoulutukseen. Kirjoita koodi ilmoittautumislomakkeelta aukeavaan näkymään.

210 euroa (alehinta 105 euroa)

Koulutus on vain asianajajille ja asianajotoimistojen henkilökunnalle. Verkkokoulutuksen peruutusehtojen mukaisesti koulutusta ei voi perua eikä maksua palauteta.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Kouluttautumisvelvoite

2 tuntia 

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite luetaan sille vuodelle, jona koulutus on ostettu tai jona siihen on ilmoittauduttu.

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

viimeistään 15.8.2022

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.8.2022 23:59
210,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.8.2021 07:00

Päättyy:  

31.8.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Simonkatu 12 B, 00100 Helsinki