Kontakta

Kontakta Nätverk SYD

Kundkontaktcentret – avgörande för framtidens market intelligence

Varmt välkommen till vår nätverksträff för er som arbetar som operativ chef inom kundkontaktcenter. Här träffar du personer med liknande utmaningar du har i din vardag och vid varje träff diskuterar vi nya områden som syftar till att inspirera och utveckla!

Kundkontaktcentret – avgörande för framtidens market intelligence
Alla skarpa kunddialoger i ett kontaktcenter utgör guld som market intelligence. Genom att paketera detta guld och presentera det på smakfullt sätt i organisationen, sätter du kontaktcentret på kartan och kan därmed höja verksamhetens status. Men för att lyckas måste paketering och språk möta såväl mottagare som övergripande strategier.

Erik Mokvist, delägare och senior konsult på Axholmen, har under många år arbetat med företagsövergripande strategiska initiativ och beslutsfattande, men även specifikt i flera typer av uppdrag inom kontakt center. Genom sitt arbete på både strategisk och operativ nivå, har Erik insikt om vilken typ av information som utgör ”guld” för andra delar i en organisation och hur man på bästa sätt lyfter fram kunskapen till rätt mottagare. Ovärderlig kunskap för dig som kliva uppåt i värdekedjan!

Träffen inleds klockan 12:00 med en gemensam lunch (Frivillig)

Om nätverksträffen: Inledning av Kontakta och moderator, föredrag varvas med diskussioner i både mindre och större grupper.

Kontakta Nätverk – SYD, syftar till att du som arbetar som Kundservicechef eller motsvarande ska få del av och inspireras av andra i liknande ställning. Tillsammans diskuterar vi aktuella ämnen tillsammans med en moderator som leder det aktuella temat.

För vem? Alla som ingår i Nätverksgruppen ”Kontakta Nätverk – SYD”.

Max 2 personer per medlemsföretag kan delta i denna träff och vi förbehåller oss rätten att godkänna deltagarna utifrån vilken roll man har på företaget. Nätverksgruppen är till för dig som arbetar som helhetsansvarig över kundservice/support inom alla typer av kundkontaktcenter.

Önskar du ansöka om att bli en del av denna nätverksgrupp maila oss på anmalan@kontakta.se, eventuella frågeställningar hänvisas till Emma Link, emma.link@kontakta.se alt 073 370 35 53

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
27.3.2019 13:00
Slutar:
27.3.2019 16:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

MEC
Stora Varvsgatan 6A
211 41 Malmö

Arrangör