Webinaari: Hallitse tietosuojariskit kansainvälisissä tiedonsiirroissa

Webinaari: Hallitse tietosuojariskit kansainvälisissä tiedonsiirroissa

Webinaarissa käsitellään ajankohtaisia kansainvälisiin henkilötietojen siirtoihin liittyviä tietosuojan ja tietoturvan kysymyksiä juridiikan, teknologian ja tietoturvan näkökulmasta. 

Tiiviissä tietopaketissa asiantuntijamme käsittelevät oikeudellisen perustan lisäksi myös tietoturvan käytännöllisiä kysymyksiä. Saat webinaaristamme ideoita ja näkökulmia organisaatiosi toimintojen kehittämiseen. Kerromme myös omista kokemuksistamme tiedonsiirtojen hallinnassa.

Tule kuulemaan ajankohtaisesta aiheesta ja sen pohjalta suunnittelemaan organisaatiosi tiedonsiirtoihin liittyvää riskienhallintaa! Webinaarin asiantuntijoina Charlotta Henriksson ja Jasmiina Rousu. Otamme mielellämme vastaan ennakkokysymyksiä! Voit jättää aiheeseen liittyvät kysymyksesi ilmoittautumislomakkeen lopussa olevaan kysymyskenttään.

Ilmoittautuminen on suljettu. Ota tarvittaessa yhteyttä tapahtumat@kpmg.fi

Lisätiedot

Webinaari on suunnattu perhe- ja kasvuyrityksille.

Webinaari on maksuton. KPMG varaa oikeuden muutoksiin. KPMG voi rajata tapahtuman osallistujia. Webinaari saatetaan nauhoittaa ja jakaa KPMG:n viestintäkanavissa. Tarkemmat ohjeet webinaariin osallistumiseen löydät alta.

Ohje webinaariosallistumiseen

Ajankohta

Alkaa:
23.9.2021 10:00
Päättyy:
23.9.2021 11:00
Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari toteutetaan GoToWebinar-ohjelmalla

Järjestäjä

KPMG Oy Ab

tapahtumat@kpmg.fi

Eventilla

Powered by Eventilla