Tähtijoukko 22.8.

Oman ja työyhteisön muiden ihmisten osaamisen näkeminen, ymmärtäminen ja hyödyntäminen

Meillä jokaisella on paljon osaamista, joista myös muut työyhteisön jäsenet ovat tietoisia. Piiloon jää kuitenkin osaamista, joka ei tule esille tiimiläisen nykyisessä tehtävässä. Tämä koskee niin sinua itseäsi esihenkilönä kuin myös työyhteisösi jäseniä. Usein yritys rekrytoi uuden henkilön yrityksen ulkopuolelta uskoen, että tarvittavaa kyvykkyyttä ei talon omista henkilöistä löydy. Asiantuntija saattaisi kuitenkin löytyä läheltäkin, jos rekrytoiva taho olisi nähnyt ja tunnistanut olemassa olevan osaamisen.

Kuinka hyvin sinä olet osannut tuoda esille omaa osaamistasi? Miten sinä esihenkilönä olet oppinut tuntemaan omien tiimiläistesi potentiaalin ja miten olet sitä hyödyntänyt? Tule mukaan keskustelemaan ja kertomaan omia oivalluksiasi.

Tähtijoukon toivomme olevan erityinen kasvun ja kehittymisen mahdollisuus naispuolisille esimiestehtävissä toimiville ja esimiestehtävistä kiinnostuneille jäsenillemme. Tähtijoukko on mahdollisuus sinulle vertailla kokemuksiasi, kasvaa ja kehittyä esimiehenä. Pääset vaihtamaan kokemuksia luottamuksellisesti vertaistesi kanssa.

Alustajana ja keskustelun fasilitoijana toimii UP Partnersin toimitusjohtaja Sonja Grönlund-Lamminsalo. Sonja on vahva esimiestyön kehittäjä – hän on valmentanut satoja esimiehiä ja konsultoinut sekä ylintä että keskijohtoa eri yrityksissä johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sonja on itse työskennellyt erilaisissa esimiestehtävissä yli 20 vuotta, mikä antaa hänelle hyvät valmiudet ymmärtää esimiestyöhön liittyvää problematiikkaa ja haasteita arjen tasolla.

YTY järjestää vuoden 2019 aikana Tähtijoukolle viisi tapaamista; kaksi keväällä ja kolme syksyllä. Tämä on 3. kerta. Kokoontumiset ovat saaneet erinomaista palautetta. Voit osallistua aikataulusi ja kiinnostuksesi mukaan kaikkiin tai vain yksittäiseen tapaamiseen.

Tarjoamme tilaisuudessa iltapalaa sekä virvokkeita.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
22.8.2019 17:00
Päättyy:
22.8.2019 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ekberg Extra
Bulevardi 9
00120 Helsinki

Eventilla

Powered by Eventilla