Tekoäly

17.6.2020 18:00

Webinaari

Missä vaiheessa tekoälyn hyödyntäminen on, millaisia konkreettisia onnistuneita toteutuksia on jo otettu käyttöön tai miten työnkuvamme voi muuttua tulevaisuudessa tekoälyn vaikutuksesta?

Mitä tekoäly nykyään tekee, miten se jo auttaa meitä? Miten eri palvelut on oikeasti rakennettu? Mihin tekoälyn "älykkyys" oikeastaan perustuu?

 

Tässä webinaarissa luodaan ymmärrystä tekoälystä, joka tulee lähitulevaisuudessa hiipimään kaikkialle ja näkymään konreettisesti meidän jokaisen työssä ja elämässä. Tekoäly kuulostaa hienolta ja monimutkaiselta, vaikka käytännössä se ratkaisee hyvin yksinkertaisia ongelmia. Itse sana nousee esiin eri tilanteissa, mutta kuinka hyvin ymmärrämme, missä vaiheessa tekoälyn hyödyntäminen on, millaisia konkreettisia onnistuneita toteutuksia on jo otettu käyttöön tai miten työnkuvamme tulevaisuudessa voi muuttua tekoälyn vaikutuksesta? Pohdimme näitä kysymyksiä käymällä läpi konkreettisia toteutuksia ja esimerkkejä, miten tekoälyä jo hyödynnetään.

Puhujana Ville Suvanto, joka toimii ohjelmistoyritys CGI:n Advanced Analytics Solutions -yksikössä AI-liiketoiminnan vetäjänä. Villen työpäivät pyörivät "isojen ongelmien" ympärillä. Tiiminsä kanssa hän auttaa asiakkaitaan luomaan datasta arvoa hyödyntäen analytiikkaa ja tekoälyä. Lopputuloksena syntyy yksinkertaisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, jotka helpottavat meidän elämäämme.

 

Webinaarin järjestää yhteistyökumppanimme UP! Partners. Webinaari on jäsenillemme ilmainen.

Ilmoittautuminen webinaariin tapahtuu Uraportaalin kautta, jonne kirjaudut jäsentunnuksillasi, kuten muihinkin Tradenomien sähköisiin palveluihin.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

 

Ajankohta

Alkaa:  

17.6.2020 18:00

Päättyy:  

17.6.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari