Aivobic, rentouttava aivoliikunta

14.4.2021 13:00

Aivobic -tallenne

Nyt otetaan kunnon Breikki kaikesta muusta ja rentoudutaan hetki Aivobic-ohjaaja Reidar Waseniuksen hellän napakassa ohjauksessa.

Aivobic on rentouttava aivoliikunta rytmikkään musiikin tahdissa. Se kehittää keskittymiskykyä ja vahvistaa läsnäoloa tässä ja nyt. Aivobicia tehdään puhtaasti korvien välissä. Voit siis Aivobicata silmät kiinni rennosti sohvalla istuen tai lattialla maaten. Ei haittaa jos nukahdat! Kun muutaman treenikerran myötä sisäistät Aivobicin menetelmänä ja opit soveltamaan sitä arjessasi, niin voit koska vain halutessasi irrottautua arjen tuoksinasta ja virkistäytyä. Aivobic kehittää keskittymiskykyä niin, että ajatusten harhailu vähenee ja saat myös helpommin unta, jos elämäntilanteesi on stressaava.

Jokainen Aivobic on ainutlaatuinen :)

Ohjaajamme Reidar Wasenius on kokenut yritysvalmentaja, kouluttaja ja viestinnän ammattilainen.
Hän on toiminut koulutus- ja viestintäalalla vuodesta 1984 niin Suomessa kuin ulkomailla. Reidarilla on laaja kokemus luovuuden sekä yksilön omien kyvykkyyksien kehittämisestä. Hän uskoo, että kun ihmiset voivat työssään hyvin, se johtaa parempiin tuloksiin. Hän on toiminut myös ääninäyttelijänä ja usealle meistä hänen äänensä on hyvin tuttu VR junien kuulutuksista.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Breikki toteutettiin Zoomissa.

Kaikki Aivobic -tallenteet on katsottavissa toukokuun loppuun asti.  

Tämä on toinen Aivobic neljän sarjasta.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   14.4.2021 13:00
Päättyy:   31.5.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Aivobic -tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi