Töölöstä tuonpuoleiseen -kummituskävely

3.9.2021 17:00

Hakasalmen huvila

Tervetuloa Töölöstä tuonpuoleiseen -kummituskävelylle!

 

lähtöpaikka: Hakasalmen huvilan piha

kesto: 1,5 h

maksullinen: lippu 10 €

 

Kaupunginmuseon kummituskävelyt luovat aavemaisen näkökulman Helsingin kulttuurihistoriaan. Museon kummitusvastaavat kertovat kävelyn aikana kaupungin tunnetuimmista kummituksista ja mysteereistä. Mistä syntyvät urbaanilegendat ja miksi ihmiset kertovat kummitustarinoita? Kävelyillä ei ole varsinaista ikärajaa, mutta toivomme pienimpienkin osallistujien olevan yli kymmenvuotiaita.

 

Töölöstä tuonpuoleiseen -kierros alkaa Hakasalmen huvilalta ja kulkee keskustassa Rautatientorin kautta Ruttopuistoon. Kävelyllä tutustutaan muun muassa Hakasalmen huvilan kuuluisimpaan aavemaiseen asukkaaseen, Kansallismuseon kummitukseen ja helsinkiläisten teattereiden levottomiin sieluihin. Tule mukaan sukeltamaan Helsingin kulttuuri- ja rakennushistoriaan aavemaisten tarinoiden siivittämänä.

 

Osta lippu ennakkoon

Kävelymme ovat suosittuja ja monet niistä täyttyvät nopeasti. Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Saat liput ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lippu on voimassa valittuna päivänä ja kellonaikana. Hakasalmen huvilan verkkosivuilta ostetulla lipulla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilman ennakkolippua osallistuville mahdolliset vapaat paikat täytetään saapumisjärjestyksessä ja liput voi maksaa museon kassalle ennen lähtöä. 

Kierroksella noudatetaan turvavälejä ja suosittelemme kaikille yli 12-vuotiaille maskin käyttöä.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 8 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

3.9.2021 17:00

Päättyy:  

3.9.2021 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hakasalmen huvila

Mannerheimintie 13 b
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet