Kontakta

KontaktAkademin Stockholm

Sälja bra eller sälja bäst!
- Med Peppe Ekmark

Under en dag går vi igenom säljmetodiken steg för steg och kombinerar det med konkret kunskap, tydliga verktyg och allmänna råd och tips. Till detta kommer gemensamma diskussioner, idéutbyte och en mängd inspiration. Resultatet blir en konkret och kraftfull handlingsplan som garanterat kommer att ge ökad försäljningen för dig som individ och företaget.

Peppe Ekmark är en av Sveriges främsta profiler inom försäljning, med mer än 30 års erfarenhet av att själv bedriva framgångsrikt säljarbete. Trots bristande självförtroende som barn började Peppe sin resa mot att bli en framgångsrik säljare, ledare och entreprenör. Hans nyfikenhet och livslust har gett honom uthållighet och mod, något som är avgörande för att bli en bra säljare. Hans förmåga att bygga varma och hållbara relationer gav honom det lilla extra som gjort honom till en väldigt uppskattad säljare. Allt detta får du ta del av i denna utbildning!


Försäljningssuccén "Sälja bra eller sälja bäst" är boken av Peppe Ekmark som beskriver hur du blir en framgångsrik säljare och som ligger till grund för denna utbildning.

Praktiska detaljer:

Datum:

17 sep 2021

Plats: Återkommer om plats men centralt i Stockholm
Pris:

4 900 kronor Kontaktas medlemmar
6 900 kronor icke medlem i Kontakta
(vid 4 eller fler deltagare från samma förtag maila för offert) Moms tillkommer.

   

Vid frågor vänder du dig till Linda Magnusson på Linda.magnusson@kontakta.se eller 0704 39 00 87.

Evenemanget har avslutats.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
17.9.2021 09:00
Slutar:
17.9.2021 16:30

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Centralt i Stockholm
Stockholm

Arrangör