PERUTTU/ No Limits -kiertue Helsingissä: tilintarkastus- ja talousalalla työskentelevien afterwork

29.9.2020 16:45

Ravintola Pjazza, Helsinki

Joudumme valitettavasti perumaan tämän tilaisuuden. Tradenomien johtoryhmä on tarkkaillut Uudenmaan koronatilannetta ja avoimet tilaisuudet Helsingissä perutaan toistaiseksi 28.9. alkaen. Ilmoitamme erikseen kaikille ilmoittautuneille peruuntumisesta. 

 

No Limits -kiertue on pian Helsingissä! Ruokaisat pizza-afterit on tarkoitettu pääkaupunkiseudulla tilintarkastus ja liikkeenjohdon yrityksissä sekä talousalan yrityksissä toimiville. Toivotamme tervetulleeksi kaikki alalla työskentelevät työnkuvasta riippumatta, tarkoittaen sitä, että roolisi yrityksessä voisi olla projektipäällikkö, kirjanpitäjä tai HR-assistentti. 

Tule aftereille juttelemaan työelämästä, työehdoista tai muuten vaan ajankohtaisista asioista alalla työskentelevien kanssa! Paikalla oleva asiantuntijamme Sanna haluaa rakentaa teidän kanssa maailman parasta työelämää! 

Onko sinulla työkaverina tradenomi joka ei vielä ole meidän jäsen? Ota hänetkin mukaan – me tarjoamme! 

Nähdään pian. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hinta: Maksuton. 

Tilaisuus on avoinna Tradenomien jäsenille ja yhdelle avecille. Tilaamme ruokaa, ilmoittauduthan linkin kautta. Olemme rajanneet osallistujamäärän 25 henkeen, kehotamme huomioimaan turvavälit ja käsihygienian tapahtumissa. Tarjoamme käsidesiä ja tarvittaessa kasvomaskit tilaisuuteen tuleville.

Lisätiedot:

Sanna Frisk
050 532 9070
sanna.frisk@tradenomi.fi

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:  

29.9.2020 16:45

Päättyy:  

29.9.2020 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Pjazza, Helsinki

Yrjönkatu 18 B
00120 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Sanna Frisk

050 532 9070

sanna.frisk@tradenomi.fi