Vetovoimainen CV

21.4.2021 09:00

Verkkovalmennus

Ajat muuttuvat ja kehitys kehittyy, mutta haettavaan tehtävään kohdistettu CV on edelleen työnhaun keskeisiä kulmakiviä. Tässä valmennuspäivässä teemme syväluotauksen nykyaikaiseen CV:seen ja sen eri muotoihin. Keskitymme erityisesti osaamisesi esille tuomiseen ja – kuten muissakin koulutuksissamme – kohdistettuna työnantajan osaajatarpeisiin. 

Mistä vetovoimainen, nykyaikainen CV koostuu? Osaatko tuoda esille osaamisesi, vahvuutesi ja motivaatiosi mahdollisimman vaikuttavasti ja kohdentaa kaiken tuon juuri haettavaan tehtävään? Mikä herättää rekrytoijan mielenkiinnon, välittyykö persoonasi? Mikä on sinun ammatillinen sloganisi, jolla teet pysäyttävän ensivaikutelman?

Teemme päivän aikana katsauksen myös CV:n monimuotoisiin nykyilmentymiin. Mitä tarkoitetaan visuaalisella CV:llä, entä mini-CV:llä tai osaamispohjaisella CV:llä? Ajan hengessä pohdimme myös hyvän video-CV:n ominaisuuksia ja tekovaiheita käytännössä. Oli muoto mikä hyvänsä, avainasemassa on ansioluettelosi kustomoiminen haettavan tehtävän mukaan.

Koulutuksen asiantuntijana uravalmentaja Kirsi Pajamäki, Arffman.

Tapahtuman järjestää Momentum - katso lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Ajankohta

Alkaa:  

21.4.2021 09:00

Päättyy:  

21.4.2021 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkovalmennus


Lisätiedot