Levon vallankumous - Kirsi Saivosalmi

5.5.2021 18:30

Webinaaritallenne

WEBINAARITALLENNE

Joogaa keholle ja mielelle

Lepääminen on radikaali teko, joka palvelee kokonaisvaltaisesti sekä omaa että läheistesi ja yhteisösi hyvinvointia. Levännyt ihminen on parempi kumppani, vanhempi ja työkaveri, ja hän tekee viisaampia valintoja. Lue täältä lisää restoratiivisesta joogasta!

Webinaarin ohjelma

1. Luento 20 min levon fysiologiasta ja merkityksestä kehon ja mielen hyvinvoinnille; työkalut miten levätä rakentavalla tavalla

2. Ohjattu palauttava lepoharjoitus Levon vallankumous -kirjan tyyliin

Osallistuja ei tarvitse aiempaa joogakokemusta, harjoitus sopii kaikille. Varusteiksi tarvitaan vilttejä, tyynyjä, tuoli, jumppa-alusta tms., sekä pyyhe tai huivi silmien päälle.

3. Loppuyhteenveto ja mahdollisuus kysymyksille 10min

Kouluttajamme Kirsi Saivosalmi on Levon vallankumouksen perustaja, levon lähettiläs ja restoratiivisen joogan opettaja. Kirsi on opiskellut restoratiivista joogaa alan kansainvälisten pioneerien johdolla, ja hänen missionaan onkin viedä levon sanomaa suomalaisten keskuuteen. Lue täältä lisää Levon vallankumouksesta! Löydät Kirsin myös Instagramista @joogakirsi.

Kirja, Levon vallankumous, on odotettu kirja lepäämisen taidosta. Helposti lähestyttävään restoratiiviseen joogaan tarvitset vain hieman aikaa ja rauhaa, paljon pehmusteita – sekä hyvät ohjeet. Lue täältä lisää kirjasta!

Webinaaritallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Sivun ylälaidassa näkyvä kansikuva on valokuvaaja Inkeri Kallion ottama.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

5.5.2021 18:30

Päättyy:  

31.7.2021 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi