Uratehdas: Työnhaun sparrausryhmä

8.11.2021 10:00

Webinaari

Työnhaun sparrausryhmä on ryhmä, joka kokoontuu viikoittain samalla kokoonpanolla kymmenen viikon ajan. Kokoontumisten tavoite on edistää omaa ja muiden työnhakua. Ryhmässä tapaat muita työnhakijoita ja saat tehoa ja vinkkejä omaan työnhakuusi. Ryhmän koko on aloittaessa 8–10 henkilöä. Ryhmän täyttyessä avaamme ilmoittautumiset seuraavaan ryhmään.

”Mahtava ryhmä, joka antoi energiaa ajoittain hyvinkin raskaaseen työnhakuun. Etukäteen suhtauduin epäilevästi näin omatoimiseen ryhmätoimintaan, mutta se epäluulo romuttui täysin.”

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (esim. torstaisin klo 10 – 12) ja kokoontumiskertoja on noin 10 kertaa osallistujien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ryhmä voi vaikuttaa itse viikoittaiseen säännölliseen kokoontumiseen. Ilmoittautumalla sparrausryhmään jo alustavasti sitoudut osallistumaan ryhmän kaikkiin kokoontumisiin. Usein ryhmät ovat prosessin loppua kohden pienentyneet työllistymisen seurauksena.

Ryhmän ensimmäinen kokoontumiskerta on marraskuussa 8.11. klo 10–12. Ryhmä saa itse ohjautua toiminnassaan etä- vai lähityöskentely vallitsevan tilanteen ohjeistukset huomioiden. 

Ilmoittautuminen

Voidaksesi ilmoittautua tähän ryhmään, sinun tulee olla työtön työnhakija Pirkanmaan alueelta ja ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Katso lisätiedot Uratehtaan sivuilta.

>> Lue lisää sparrausryhmästä ja ilmoittaudu mukaan. <<

 

Uratehtaan taustalla on Pirkan­maan omatoimisen työllistymisen tuki PIOTTY ry. Tradenomit on Uratehtaan jäsenyhdistys. Jäsenenämme osallistut Uratehtaan toimintaan maksutta. Koulutukset on ensisijaisesti suunnattu työttömille työnhakijoille.

Ajankohta

Alkaa:  

8.11.2021 10:00

Päättyy:  

8.11.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Uratehdas