Ilomantsin päiväretkiviikko

11.6.2022 15:00

Joensuun rautatieasema

Ilomantsin päiväretkiviikko la 11.6.- la 18.6.

Viikon aikana tutustumme päiväretkillä Ilomantsin luontoon, joka on soiden, vaarojen, harjujen, aarnimetsien ja vesistöjen muodostama kokonaisuus. Patikoimme poluilla Petkeljärven kansallispuistossa, Susitaivalta, Tapion taivalta ja Taitajan taivalta. Lisäksi tutustumme karjalaisen kulttuurin erityispiirteisiin, sota- ja teollisuushistoriaan, manner-EU:n itäisimpään pisteeseen sekä Hermannin viinitorniin. Teemme myös päiväretken jokiveneellä Suomen itäisimpään kylään Möhköön. Päivittäin patikoimme 10-15 km.

Hintaan sisältyvät paikalliskuljetukset Joensuusta Ilomantsiin ja takaisin, jokiveneristeily, päivittäiset kuljetukset Ilomantsissa, majoitus Petkeljärvi Centerissa neljän hengen huoneissa, lounaan Möhkössä sekä oppaan palvelut. Jokaisessa huoneessa on kaksi kerrossänkyä (huoneet varataan 2-4 hengelle). Majapaikassa WC-, suihku- ja keittiötilat ovat yhteiskäytössä. Keittiövarustus on hyvä, ei kuitenkaan pakastinta. Sauna- ja ateriapalveluita on saatavilla erillismaksusta. Pyyhkeet ja lakanat voi vuokrata.

Kokoontumispaikka on Joensuun rautatieasema la 11.6. klo 15. Sopiva juna Helsinginstä lähtee klo 10.19.

Retken hinta on 330€. Mukaan otetaan 18 osallistujaa. Lisähintan voi ostaa aamiaista (9€/hlö/aamu) ja retkieväät voi tehdä hintaan 5€/hlö/aamu. Ilomantsissa käydään kaupassa mennessä ja kertaalleen viikolla.

Retken pääopas on Juha Karsikas.

Retken ilmoittautumista jatkettu 18.5.2022 saakka.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.6.2022 15:00

Päättyy:  

18.6.2022 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Joensuun rautatieasema

Itäranta 12
Joensuu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet