Tapahtuman oletuskuva

Tuumasta toimeen ja ulkoluokkaan! 24.4. Kirkkonummi

24.4.2023 09:00

Eerikinkartano

Tuumasta toimeen ja ulkoluokkaan -menetelmäkoulutuksessa syvennetään ulkona oppimisen teoriaa käytännössä ja itse kokeillen. Lisäksi ja kuullaan Ulko-opet ry:n kokemusasiantuntijoiden vinkkejä ulko-opetuksen arkeen. Tavoitteena on tukea osallistujia vahvistamaan ulkona oppimisen pedagogista viitekehystä ja tarjota käytännön ideoita monipuolisen ulko-opetuksen toteuttamiseksi.

Koulutuspäivästä saat paljon konkreettisia vinkkejä ulko-opetuksen toteuttamiseen. Kokonaisuus sisältää monipuolisia menetelmiä ja käytännön ideoita, joita on helppo toteuttaa ilman suuria materiaalihankintoja. Koulutuksissa jaetaan myös menetelmiä arviointiin ja reflektioon oppilaiden kanssa.  

Koulutuksen sisältö

Lähipäivässä käsitellään ulkona oppimisen teoriaa ja arkea käytännössä ja itse kokeillen. Aamupäivällä syvennetään ulkona oppimisen pedagogiikkaa ja hyötyjä toiminnallisesti. Iltapäivällä Ulko-opet ry:n kokemusasiantuntijat kertovat omasta ulko-opetuksen arjestaan ja jakavat menetelmävinkkejä monipuolisen ulkona oppimisen toteuttamiseksi. Koulutuksessa tutustutaan menetelmiin toiminnallisesti ja itse kokeillen.

Koulutuskokonaisuuden laajuus on 2op sisältäen ennakkotehtävän, yhden lähipäivän ja kehittämistehtävän, jonka myötä koulutuksen oppeja viedään käytäntöön omalla työpaikalla. Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus toteutetaan osana Opetushallituksen rahoittamaa Yhdessä ulkoluokkaan – ulko-opettajuuden vahvistamisen täydennyskoulutussarjaa. Hankkeen tavoitteena on lisätä opettajien ja kasvattajien ulkona oppimisen pedagogista osaamista ja valmiuksia. 

Ilmoittaudu mukaan 20.4. mennessä.

Yhdessä ulkoluokkaan! -hankkeen koulutukset jatkuvat syksyllä 2023.

Katso kaikki hankeen koulutukset

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille ulkona oppimisen aloittamisesta kiinnostuneille esi- ja perusopetuksen henkilökunnalle.

Kouluttajat

Hankkeen projektipäällikkö Oili Annila, Sykli sekä Ulko-opet ry:n kokemusasiantuntija.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   24.4.2023 09:00
Päättyy:   24.4.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Eerikinkartano

Eerikinkartanontie 164
02880 Veikkola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Oili Annila

044 7547645

oili.annila@sykli.fi