Tradenomien afterwork: Omannäköisen arjen rakentaminen

9.3.2023 18:00

Café Europa

Tiedätkö, millaista on juuri sinunnäköinen arkesi?

 

Tervetuloa Tradenomien Afterworkeille, jotka Jyvässeudun tradenomit sekä Konkurssi ry järjestävät Café Europassa torstaina 9.3.2023 klo 18 alkaen. 

Luvassa on rentoa illanviettoa hyvinvoinnin sekä hyvän ruoan ja juoman parissa. 😍 Tarjoamme osallistujille ilmaisen hanajuoman (alkoholiton tai alkoholillinen) sekä pientä purtavaa. 

Tiedätkö, millaista on juuri sinunnäköinen arkesi? Harva meistä on pysähtynyt sitä tarkemmin pohtimaan. Tähän aiheiseen meidät johdattaa Mettimindin yrittäjä ja Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin perustajajäsen ja toiminnanjohtaja Metti Pelkonen (KTM, LCF Life Coach).  

Arki kääntyy helposti suorittamiseksi ja suoriutumiseksi päivästä toiseen tietyn kaavan mukaisesti. Koemme usein kiirettä ja to do-listat ovat kokoajan täynnä. Omannäköinen arki lähtee pienistä teoista ja valinnoista. 

Mihin olet tyytyväinen, mihin kaipaat muutosta, mistä voisit luopua? Mikä vie arjessasi energiaa ja mistä saat energiaa? Ovatko nämä asiat haluamassasi tasapainossa? Tässä illassa tulet pysähtymään hetkeksi oman arkesi ja elämäsi äärelle ja pääset tutustumaan ratkaisukeskeisen valmennuksen työkaluihin – koska sinä itse olet oman elämäsi asiantuntija! 

 Ilmoittautuminen: 

Tilaisuus on suunnattu Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille – voit myös napata tradenomikaverisi mukaan! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään keskiviikkona 8.3.  

Lämpimästi tervetuloa! 😊 

Heräsikö kysyttävää? Vastaamme mielellämme sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa:   jyvasseutu@tradenomi.fi Instagram: @jyvasseuduntradenomit Facebook: Jyvässeudun tradenomit

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.3.2023 18:00

Päättyy:  

9.3.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Café Europa

Kauppalaispiha 1
40100 Jyväskylä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Jyvässeudun tradenomit

040 158 1781

jyvasseutu@tradenomi.fi