Buustia työpäivään fyysisestä aktiivisuudesta

23.3.2023 10:30

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

 

Aktiivisuutta työpäivien keskelle!

 

Tämä luento herättelee hauskalla ja yllätyksellisellä tavalla arvioimaan omia liikuntarutiineja! Käydään läpi näkökulmia, jotka harva vielä tiedostaa.

Vain 80% työikäisestä väestöstä liikkuu riittävästi. Uusimman liikedatan (UKK-instituutti 2022) perusteella olemme passiivisempia kuin koskaan.

Fyysinen aktiivisuus työpäivän aikana ja sen ulkopuolella on yllättävän tärkeä osa hyvinvoinnin ja kognitiivisen suorituskyvyn johtamista. Miksi näin? Miten tähän päästään mielekkäästi oma kunto sekä päivän vireystila huomioiden?

Valmentajana Riikka Ilmivalta, työfysioterapeutti, liikunnan ja kognition asiantuntija sekä Etätyön hyvinvointioppaan toinen kirjoittaja

 

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. 

 

Webinaarista tehdään tallenne. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

23.3.2023 10:30

Päättyy:  

31.7.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi