Tapahtuman oletuskuva

Asiantuntijasta esihenkilöksi -valmennus

8.9.2022 16:30

webinaari

Esihenkilöksi siirrytään usein asiantuntijatehtävistä. Muutos voi aiheuttaa monenlaisia mietteitä ja hämmennystäkin. Kuinka selvitä uudesta vastuusta? Mikä on oma paikka ja rooli työyhteisössä? Kuinka rakentaa luottamusta työntekijän kanssa ja millainen esihenkilö haluan ylipäätään olla?

Tässä vuorovaikutteisessa koulutuksessa osallistujat saavat työvälineitä ja ohjausta uuden roolin omaksumiseen ja oman johtamistapansa löytämiseen.

Keskeisimpiä teemoja ovat:

  • esihenkilön mindset
  • roolin muutos asiantuntijasta esihenkilöksi
  • itsensä johtaminen
  • luottamuksen rakentaminen ja erilaisten persoonien johtaminen (hyödynnämme Peili-käyttäytymisprofiilin viitekehystä)

Kenelle?
Esihenkilöstä asiantuntijaksi -valmennus on YTYn jäsenille. Valmennus sopii erityisesti tuoreille esihenkilöille ja tiiminvetäjille, joilla ei ole vielä kovin paljon kokemusta esimiestyöstä. Valmennus antaa näkökulmia myös tilanteeseen, jossa esihenkilön tehtävät kiinnostavat mahdollisena urasuuntana.

Kouluttajana

Kouluttajana toimii organisaatiokonsultti ja ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja sekä Puunto Oy:n perustaja Petra Bedda.

Puunto tarjoaa tiimeille ja työyhteisöille työhyvinvoinnin edistämiseksi työnohjausta, valmennuksia, työpajoja ja kehittämishankkeita. Lisätietoa Petrasta

Valitse alla olevista vaihtoehdoista
Tapahtuma
Ilmoittautumisaika päättyy
Määrä

Ilmoittautumisaika päättyy 5.9.2022 20:00

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

8.9.2022 16:30

Päättyy:  

8.9.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari