Kehonhuoltojen tallenteet

26.1.2022 08:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Starttaa aamusi Kehonhuollolla! Tämä elvyttävä liikuntahetki huoltaa kehoa ja mieltä. Huomioimme erityisesti tietotyöläisillä yleistyneet vaivat mukaan lukien someniska, hartialysy ja uinuva pakara. Hyödynnämme erilaisia kehonhuoltomenetelmiä monipuolisesti.

Valmentajamme Kati Boijer-Spoof Heikinheimo - Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja ja Etätyön hyvinvointi -kirjan toinen kirjoittaja. Lue lisää Katista täältä!

Virkisteri on palveluyritys, joka tekee työhyvinvoinnista totta liikkumisen ja palautumisen keinoin. Palveluihin kuuluvat muun muassa Liikkuva Tauko® ja Palauttava Tauko™️ -konseptit, liikuntapalvelut, tietotyöläisten hyvinvointivalmennukset sekä tiimi- ja virkistyspäiväohjelmat. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät pitkä käytännön kokemus ja tutkittu tieto.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Linkki pysyy samana koko kevään - ilmoittauduthan kuitenkin joka viikon Kehonhuoltoon erikseen, jotta saamme tietoa osallistujamääristä ja hyviä syitä jatkaa Kehonhuoltoja tarjonnassamme! :)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

26.1.2022 08:00

Päättyy:  

31.8.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi