Taklaa ennakkoluulot ja päädy johtajaksi

1.2.2022 18:00

Verkossa

Tasa-arvo ja diversiteetti ovat tavoiteltavia arvoja työelämässä. Kovista tavoitteista huolimatta työ tai johtajan paikka voi jäädä saamatta iän, sukupuolen tai nimen takia. Uraillan puhuja Fadumo Ali on muuttanut itse Suomeen 3-vuotiaana ja saavuttanut johtajan aseman.

Suosittelemme webinaaria kaikille, sillä työelämän monimuotoisuudessa on vielä opittavaa. Urailta sopii erinomaisesti myös niille, jotka kaipaavat rohkaisua ja apua oman uratavoitteensa saavuttamiseen.

Uraillassa kuulet konkreettisia vinkkejä diversiteetin edistämiseen työelämässä. Fadumo Ali kertoo miten johtaa yritystä tasa-arvoa edistäen. Puheenvuoro herättää sinut ajattelemaan omaa ja muiden toimintaa työpaikalla, mitä sinä voit muuttaa?

Uraillan toisena teemana on rohkeus ja tasa-arvo. Rohkeus edetä kohti omia unelmia karikoista huolimatta. Kuulet miten omaa uraa voi suunnitella ja miten päästä pettymyksistä yli. Esityksessään Ali puhuu myös tasa-arvoisen työelämän puolesta. Miten rekrytoijat ja työntekijät voivat omalta osaltaan edistää reilua työelämää.

untitled-design-29.png (86 KB)

Puhujana Hoiwa OY:n toimitusjohtaja ja työelämän diversiteetin edistäjä Fadumo Ali.Tuore Sosiaali- ja terveydenalan yritys, Hoiwa Oy, teki ensimmäisenä vuonna lähes 0,5 miljoonan liikevaihdon ja yrityksen kasvu on kova.

Ali on asunut pikkulapsesta asti Suomessa, yli 30 vuotta ja puhuu luonnollisesti suomea. Silti hän törmää halpatyövoimaoletuksen lisäksi muihin ennakkoluuloihin. Vieraskielisellä nimellä toimivana hänen yritystään on pidetty hämäräbisnestä, vaikka yrittäjä on hoitanut velvoitteet moitteettomasti. Ali on törmännyt useisiin ennakkoluuloihin uransa aikana, mutta ei ole koskaan antanut niiden lannistaa.

Yritystään Ali ei ole valmis kasvattamaan hinnalla millä hyvänsä, vaan hän edistää työntekijöidensä hyvinvointi. Ali puhuu myös reilun rekrytoinnin puolesta, jossa hakijan tausta ei vaikuta valintaan.Hän myös maksaa yli 80 työntekijälleen keskivertoa suurempaa palkkaa.

Esityksessään Ali puhuu tasa-arvoisen työelämän puolesta. Miten rekrytoijat ja työntekijät voivat omalta osaltaan edistää reilua työelämää. Lisäksi hän kertoo miten voittaa vastoinkäymiset ja kiivetä vuoren huipulle, aina toimitusjohtajaksi asti

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.2.2022 18:00

Päättyy:  

1.2.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot