Miten headhunter kiinnostuu sinusta?

18.5.2022 18:00

Webinaari

Miten headhunter kiinnostuu minusta?

Rekrytoinnin kenttä on viime vuosina monimutkaistunut hurjasti. Hakukanavia on paljon, talent acquisition -tyyppiset roolit ovat nykypäivää monessa organisaatiossa ja konsultteja pyörii rekrytointien parissa iso joukko. Lisäksi piilotyöpaikat ovat edelleen pinnalla oleva puheenaihe, ja monet ammattilaiset löytävätkin nykyään töitä ilman avointa hakua. Mutta miten se onnistuu, jos tiedossasi on vain pieni osa avoimista työpaikoista? Tule kuulemaan suorahakukonsultin suoraa puhetta työnhausta pöydän toiselta puolen tarkasteltuna.

Tämä webinaari sopii sinulle, joka:

  • ymmärtää miten suorahakua tehdään konkreettisesti
  • päästä paremmin käsiksi ns. piilotyöpaikkoihin
  • parantaa mahdollisuuksiasi löytää uusia haasteita urallasi

Valmentajamme Annukka Tervo

Annukka Tervo on ollut mukana rekrytoimassa ja ”hanttaamassa” 13 vuoden konsulttiurallaan satoja ammattilaisia moniin eri rooleihin, organisaatioihin ja toimialoille. Haastattelukokemusta on kertynyt sitäkin enemmän, ja edelleen Annukka saa ammatillisia kickejä, kun voi auttaa lopullisen valintapäätöksen mahdollisimman hyvässä onnistumisessa. Asiakas- ja kandidaattityön lisäksi Annukka on tiiminvetäjä ja johtoryhmän jäsen sekä vastaa Mercuri Urvalin johtavana psykologina myös soveltuvuusarviointikokonaisuuden kouluttamisesta globaalissa konsulttitalossa.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaari toteutetaan tuottajan, UP Partnersin, omalla alustalla. Saat linkin kirjautumiseen vahvistusviestin mukana. Myös webinaarin tallenne UP Partnersin alustalle katsottavaksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

18.5.2022 18:00

Päättyy:  

18.5.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi