Miten lähteä toteuttamaan haavetta sivutoimisesta yrittäjyydestä?

15.3.2022 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Työnteon mallit ovat monipuolistuneet ja yhä useampi asiantuntija myy nyt osaamistaan yrittäjänä. Yrittäjyys ei enää ole joko-tai -valinta, vaan myös sekä-että -mahdollisuus.

Sivutoiminen yrittäjyys on tällä hetkellä yksi yrittäjyyden vahvimmin kasvavista trendeistä. Siinä missä kokoaikainen yrittäjyys sopii meistä vain osalle, on sivutoiminen yrittäjyys sopivaa lähes kaikille.

Yrittäjyydessä ja oman osaamisen myymisessä kiehtoo ansioiden lisäksi usein vahva omistajuus omasta tekemisestä ja osaamisen kehittämisestä sekä mahdollisuus verkostoitua yli toimialarajojen. Teknisesti ja hallinnollisesti sivutoimiseksi yrittäjäksi ryhtyminen on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Luennolta saat

  • eväitä sivutoimisen yrittämisen mahdollisuuksien
  • havainnointiin ja suunnitteluun
  • konkreettisia työkaluja oman sivutoimisen yrittäjyyden aloittamiseen
  • esimerkkejä palkkatyön ja sivutoimisen yrittäjyyden yhdistämisestä

Mikäli siis tunnistat itsessäsi orastavan yrittämisen kipinän, mutta et koe ainakaan vielä olevasi täysiverinen yrittäjä, on tämä luento juuri sinulle tarkoitettu.

Tervetuloa mukaan!

untitled-design-61.png (169 KB)

Luennoitsijana toimii Virva Suikkanen, ulkoisen resursoinnin asiantuntija, vuokra-HR ja monikertainen yrittäjä.
Virva tarkastelee työelämän muutosta sosiologisten silmälasien takaa ja tekee kädet savessa töitä organisaatioissa asiantuntijayrittäjänä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus HR:n ja rekrytoinnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.3.2022 17:00

Päättyy:  

15.9.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi