Mitä kuuluu omalle hyvinvoinnille? - Kuormittaako informaatioähky?

2.2.2023 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

Huom. tallenne ei sisällä syvärentoutusta. 

 

Modernissa maailmassa olemme jatkuvasti kuormituksessa informaatiotulvan ja mediapommituksen keskellä. Osaammeko huolehtia omasta hyvinvoinnistamme tai huomaammeko edes milloin sitä laiminlyömme? 

Tässä käytännönläheisessä ja pohdiskelevassa webinaarissa käymme asiantuntijan johdolla läpi oman jaksamisen ja hyvinvoinnin teemoja. Tavoitteena on antaa sinulle keinoja ja osaamista hallita kuormitusta ja kriisiä sekä nollata aivoja kun sille on tarve. 

Tämän lisäksi paneudumme myös aina ajankohtaiseen työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen teemaan. 

Puhuja

Essi Juvakka on koulutettu viestintävalmentaja, psykologoi PsM, psykoterapeutti ET ja perheterapeutti. Hän on ollut kouluttamassa lukemattomia ihmisiä jaksamaan ja voimaan paremmin jo 25 vuoden ajan. 

Koulutuksen sisältö

Webinaariin ilmoittautuneet saavat sähköpostiinsa ennakkotehtävän muutama päivä ennen webinaaria, jonka avulla voi virittäytyä aiheeseen. Lisäksi webinaarin jälkeen osalistuneille toimitetaan jatkotehtävä sekä materiaalipaketit, joiden avulla omaa hyvinvoinnin kehitystä on helpompi jatkaa. 

Webinaarin kesto on n. 75 minuuttia, jonka jälkeen suoritetaan vapaaehtoinen syvärentoutus. Voit olla paikalla pelkästään webinaariosuuden tai osallistua halutessasi myös syvärentoutukseen. Jälkimmäisen kesto on n. 20 minuuttia. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu nopeasti sillä paikkoja on rajoitetusti!

Tapahtumaan ovat tervetulleita Tradenomien jäsenet, sekä Kulta- ja Musta-tason opiskelijajäsenet. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

2.2.2023 17:00

Päättyy:  

2.4.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi