Miten nopeutan lainojen maksun?

19.4.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

Miten nopeutan lainojen maksun?
Lainojen vyörytystekniikka ja muita keinoja helpottamaan velkojen maksua

Elämme yhteiskunnassa, jossa kulutusluoton ottaminen on tehty liiankin helpoiksi. Yhtäkkiä olemme tilanteessa, jossa lainoja on kertynyt ja niiden kimppuun käyminen tuntuu vaikealta. Olisiko joku systemaattinen tapa, jolla lähteä purkamaan näitä lainoja?

Tässä webinaarissa käymme läpi mm. suosittua vyörytystekniikka. Opit mikä on nopein tapa maksaa lainat pois ja saat konkreettisia työkaluja, jotka auttavat ja motivoivat sinua tässä matkassa eteenpäin. Webinaarissa talousvalmentaja kertoo näkemyksensä suosituista lainojen yhdistämispalveluista.  

Pienillä oikeansuuntaisilla teoilla on suuri merkitys talouteesi pitkällä aikavälillä. Lainat ovat vaurastumisesi tiellä, joten lähetään ensimmäisellä askeleella liikkeelle. 

Nina Nordlund
Nina Nordlund työskentelee Suomen Asuntoneuvojalla markkinoinnin tehtävissä, hän tekee vapaa-ajallaan talousvalmennuksia ja on perustanut Rahamania-nimisen podcastin. Hän on kirjoittanut kaksi tietokirjaa Raamattu ja raha (2021) ja Lapset ja raha - talouskasvatuksen aakkoset vanhemmille (2018).

Nina on auttanut sekä yksityishenkilöitä, yrittäjiä, nuoria, perheitä, naisia ja miehiä henkilökohtaisen talouden saralla. Hän on valmentanut esimerkiksi asiakkaita, miten he voivat päästä huonoista veloista pois, saada oman talouden hallintaan tai perinnön tuottamaan.

Koulutukseltaan Nina on tuotantotalouden diplomi-insinööri ja lähihoitaja. Ninan perheellä on useita sijoitusasuntoja, osakesijoituksia ja lisäksi he ovat sijoittaneet muutamaan listaamattomaan yritykseen.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaarista tehdään tallenne tallennekirjastoon

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

19.4.2022 17:00

Päättyy:  

19.5.2022 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi