Tapahtuman oletuskuva

Farmakologian ABC

22.3.2023 12:00

Webinaari

Tarvitsetko työssäsi tietoa tai kertausta keskeisten lääkeaineiden vaikutusmekanismeista? Mitä uusia lääkeaineinteraktioita on havaittu ja mitä näiden lääkeaineiden käytössä tulee huomioida? Toivotussa Farmakologian ABC -webinaarissa tarjoamme monipuolista farmakologian kertausta niin vanhoista kuin uusista lääkeaineista.   

Farmakologian ABC -webinaari tarjoaa monipuolista farmakologian kertausta lääkeaineiden vaikutusmekanismeista sekä farmakokineettisistä interaktioista. Lääketietoa esitellään koulutuksessa sekä tieteelliseltä että käytännölliseltä näkökulmalta, ja koulutuksessa perehdytään vanhojen sekä uusien lääkeaineiden vaikutusmekanismeihin ja yhteisvaikutuksiin.   

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat farmakologian kertausta, kuten

  • Farmaseuteille ja proviisoreille
  • Lääkäreille
  • Lääkehuoltoon osallistuville hoitajille 
  • Myynnin ja markkinoinnin, tutkimuksen, rekisteröinnin, lääkkeiden elinkaaren tai muiden lääketeollisuuden tehtävien parissa työskenteleville
  • Muille ammattihenkilöille, jotka ovat kaipaavat farmakologian kertausta

 

Koulutuksessa opit

  • Lääkeaineiden keskeisistä ja klassisista vaikutusmekanismeista
  • Lääkeaineiden uusista vaikutusmekanismeista, kuten esimerkiksi proteiinikinaasien estäjistä ja geenien ilmentymiseen vaikuttavista lääkeaineista
  • Lääkeaineiden keskeisistä sekä uusista farmakokineettisistä interaktioista

 

Ohjelma ja kouluttaja

Kouluttajana toimii Lääketieteen ja kirurgian tohtori, Farmakologian ja toksikologian professori emeritus, Raimo K. Tuominen.

Katso koulutuksen tarkempi sisältö ja puhujaesittely Sisältö-välilehdeltä.

 

Toteutus

Koulutus toteutetaan live-webinaarina keskiviikkona 22.3.2023 klo 12.00-15.00 sekä webinaarinauhoitteena. Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen EB-hinta on 295 € (+alv) ja se on voimassa 8.2.2023 asti. Koulutuksen normaalihinta on 395 € (+alv).

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@laaketietokeskus.fi

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Tutustu myös Usein kysyttyihin kysymyksiin tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi kampanjakoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattiset antamiesi tietojesi perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 8.2.2023 23:59
295,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Alennuskoodit toimivat tähän.

Ilmoittautuminen päättyy 22.3.2023 23:59
395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

22.3.2023 12:00

Päättyy:  

22.3.2023 15:00

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätietoja

Anja Isoaho

Anja Isoaho

Training Manager

koulutus@laaketietokeskus.fi

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@laaketietokeskus.fi