14.9.2022 09:00

FASILITOINNIN PERUSKURSSI

Fasilitointi tarkoittaa kokousten ja muiden ryhmätilanteiden ohjaamista. Fasilitoija vastaa kokouksen sujumisesta, mutta ei ota kantaa itse käsiteltävään asiaan mitenkään. Fasilitoinnilla autetaan osallistujia saavuttamaan kokouksen tavoitteet, huolehtien ryhmädynamiikasta, kaikkien ideoiden esiintuomisesta, ja kokouksen etenemisestä.

Tämän yhden päivän kurssin käytyäni:

  • Osaan fasilitoida hyvän kickoffin, ideointisession, retron, työpajan, tapaamisen, tai muun tavoitteellisen palaverin.
  • Minulla on tiedossani ideoita ja valmiita malleja joilla parantaa kokousten kulkua.

 

Tämä koulutus pidetään suomeksi.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Hinta
Määrä

Jos ostat lipun viimeistään 31.8.2022 , lipun hinta on 800 € (+ALV). Tämän jälkeen hinta on 900 € (+ALV).

Myynti päättyy 31.8.2022 23:59
800,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

14.9.2022 09:00

Päättyy:  

14.9.2022 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Ymmärrän, että Scrum Alliancen sertifioiman Scrum-kouluttajan (CST) täytyy lähettää Scrum Alliance, Inc:lle nimeni ja yhteystietoni mukaan lukien osoitteeni ja sähköpostiosoitteeni, jotta minulle voidaan myöntää Scrum-sertifiointi.


Ymmärrän myös, että CST:n täytyy lähettää nimeni ja yhteystietoni Scrum Alliance, Inc:lle, jotta Scrum Alliance, Inc. voi seurata kursseille osallistumistani ja että Scrum Alliance, Inc:llä on oikeutettu peruste tämän tiedon keräämiseen ja käsittelyyn.
Ymmärrän, että Scrum Alliance, Inc. toimii Yhdysvalloissa ja että Euroopan Komissio ei ole todennut Yhdysvaltojen tarjoavan riittävää tietosuojan tasoa. Olen lukenut Scrum Alliance, Inc:n Tietosuojakäytännön ja ymmärrän, että se kattaa henkilötietojeni käsittelyn Scrum Alliance, Incin toiminnassa.


Annan suostumukseni siihen, että nimeni, osoitteeni ja sähköpostiosoitteeni siirretään Yhdysvaltoihin ja että näitä tietoja säilytetään ja käsitellään siellä. Ymmärrän, että voin perua suostumukseni milloin tahansa, mutta tiedän, että sertifikaattini voimassaolo vaatii sen, että Scrum Alliance, Inc:llä on käytössään henkilötietoni.