FMT Basic & Advanced Kinesioteippauksen verkkokurssi 4.-5.2.2022.

FMT Basic & Advanced Kinesioteippauksen verkkokurssi

 

Päivä 1: FMT Basic Perjantai 4.2.2022. klo 10-16

Teippauksen teoria, teipin käsittely ja FMT-teippaustavan esittely 

Mikä on kinesioteippi ja mikä on sen toimintaperiaate. Millaisiin vaivoihin ja vaivojen ennaltaehkäisyyn teippiä kannattaa käyttää? Millainen on hyvä kinesioteippi? Tutustutaan FMT-teippauksen periaaatteeseen ja käydään läpi teipin hyötyjä  tutkimusten valossa. Opitaan teipin oikea käsittely ja periaatteet, joilla oikeaoppinen pysyvä teippaus tehdään. 

Kivun teippaus

Opit käytännössä yleisimmät kiputeippaukset: polvi, nilkka, selkä, kyynärpää ja ranne. 

Turvotuksen teippaus

Miten kinesioteippiä voidaan käyttää turvotuksen hoitoon ja nestekiertoon? Opit teoriassa, esimerkkien avulla ja käytännössä, kuinka turvotuksen teippaus tehdään. 

Neuroteippaus 

Neuroteippauksella pyritään hoitamaan säteilyoireita tai pyritään vapauttamaan hermopinteitä faskialinjojen kautta. 

Asentoteippaus 

Teippaamalla voidaan vaikuttaa ryhtiin ja nivelen asentoon. Teippaus voi toimia kivunlievityksenä tai ennaltaehkäisevänä asentoa tai liikerataa ohjaavana hoitona. 

Päivä 2: FMT Advanced Lauantai 5.2.2022. klo 9-16

Arpikudoksen teippaus

Teipin avulla saat arpikudoksesta liikkuvamman liikettä rajoittamatta. Käsittelemme osiossa erilaisia arven teippaustapoja.  

Tweak-teippaus

Opi uusi kivunteippaustapa, joka perustuu ihon liikuttamiseen. 

Anatomy Trains teoria 

Teoriassa opiskellaan toiminnallisia faskialinjoja, jotka ovat tärkeitä kaikessa liikkumisessa tai liikkumisen ongelmissa. 

Anatomy Trains käytäntö 

Opit teippaamaan (ja arvioimaan) teippauksen vaikutusta liiketestien avulla. 

Kenelle kurssi soveltuu?

Fysioterapeuteille, kiropraktikoille, osteopaateille, hierojille, terveydenhuollon ammattilaisille ja opiskelijoille, sekä ohjaajille ja huoltajille, jotka haluavat oppia perustaidot kinesoteippauksesta. 

Kurssilla pitäisi olla teipattava henkilö mukana. Kaksi ensimmäistä tuntia on teoriaa, silloin teipattavan ei tarvitse olla mukana.

Kuka on ruudun takana?

RockTape Suomen pääkouluttaja Riku Virtanen - Fysioterapeutti, FMT-kouluttaja, PhysioPilates-kouluttaja, Fascial Manipulation (level I ja II)

Kolleega mukaan kurssille

Kätevintä olisi osallistua kolleegan kanssa. Silloin hyödytte molemmat ja voitte teipata vuorotellen. Kolleega saa kurssin puoleen hintaan.

Mitä koulutukseen sisältyy?

Osallistuessasi molempiin koulutuspäiviin sinulle kuuluu harjoitusteipit, sähköiset kurssimateriaalit ja RockTape t-paita. Kurssitallenteet ovat vapaasti katsottavissa 3kk ajan.
Koulutuksen päätteeksi saat myös kurssitodistuksen ja RockTape Pro-hinnat kinesioteipeistä, sekä alennuksia muista RockTapen tuotteista. 

Miten koulutus etenee?

Koulutus etenee loogisesti samassa järjestyksessä, miten paikan päälläkin tapahtuva kurssi. Online-kurssilla et ole sidottu tiettyyn paikkaan, vaan voit osallistua kurssille kauempaakin.

Koulutukset pidetään Zoom-videoalustalla ja saat molemmille päiville sähköpostiin tapahtumakutsun, jonka kautta pääset osallistumaan etäkoulutukseen. Zoom-videoalusta toimii kaikilla päätelaitteilla, mutta esim. puhelimessa ja tabletissa sille kuuluu asentaa sovelluskaupasta sen oma sovellus. 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
4.2.2022 10:00
Päättyy:
5.2.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Online

Järjestäjä

L-Tec Sport Oy

020 155 0090

rocktape@ltec.fi

Raudoittajantie 6, 06450 Porvoo

Ilmoittaudu suoraan tältä sivulta. Käytössä ovat yleisimmät maksutavat, voit valita maksuvaihtoehdoksi myös laskun. 

Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Peruutus kuluitta viimeistään 10 pv ennen kurssin alkamista. Jos kurssille ei tule riittävästi osallistujia, ilmoitamme siitä viikkoa ennen kurssia ja palautamme kurssimaksun

Tietosuojaseloste

1.Rekisterinpitäjän yhteystiedot
2. Rekisterin nimi
3. Rekisterin käyttötarkoitus
4. Rekisterin sisältämät tiedot
5. Rekisteröidyn oikeudet
6. Säännönmukaiset tietolähteet
7. Tietojen säilytys
8. Tietojen luovutus ja siirto
9. Rekisterin suojauksen periaatteet
10. Tietosuojaselosteen muutokset

 1. Rekisterinpitäjän yhteystiedot

L-Tec Sport Oy

Raudoittajantie 6

06450 Porvoo

Y-tunnus 2274811-6

myynti@ltec.fi

+20 155 0090

 

 1. Rekisterin nimi

L-Tec Sport Oy:n asiakasrekisteri

 

 1. Rekisterin käyttötarkoitus

Käyttötarkoituksena on asiakasrekisterin ylläpito, sekä asiakas- ja kauppasuhteen kehittäminen ja hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään tilausten toimittamisessa, laskuttamisessa, asiakasviestinnässä ja sähköisessä suoramarkkinoinnissa sovellettavan lainsäädännön (Suomen henkilötietolaki 523/1999) mukaisesti. Henkilötietoja käytetään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa.

 

 1. Rekisterin sisältämät tiedot
 • Tilaamiseen tarvittavat yhteystiedot asiakkaalta:
  • o Henkilön etu- ja sukunimi
  • o Postiosoite
  • o Puhelinnumero
  • o Sähköpostisoite
  • o Yrityksen Y-tunnus
 • Asiakkaan tilaushistoria, toimitustiedot käsitellyistä tilauksista.
 • Matkahuollon seurantatiedot

 

 1. Rekisteröidyn oikeudet

Asiakasrekisterissä olevan henkilötiedot voidaan hävittää rekisteröidyn pyynnöstä. Hänellä on oikeus tarkistaa ja nähdä häntä koskevat tiedot, jotka rekisteriin on tallennettu.

Tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä tulee ottaa yhteys rekisterinpitäjään. Tarkastuspyyntöä tekevältä taholta voidaan tarvittaessa pyytää kirjallinen täsmennys ja henkilöllisyyden todentaminen ennen muiden toimenpiteiden aloittamista.

 

 1. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin asiakastiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana tapahtuneista asiakkaan ilmoituksista rekisterinpitäjälle. Asiakassuhde alkaa, kun henkilö rekisteröityy verkkokaupan asiakkaaksi ja tilaa tuotteita sen kautta. Asiakassuhde alkaa myös silloin, kun henkilö ilmoittautuu rekisterinpitäjän kurssille. Sähköistä suoramarkkinointia (sähköpostimarkkinointia) harjoitetaan ainoastaan, jos asiakas on siihen antanut suostumuksensa ja itse vapaaehtoisesti liittynyt postituslistalle. Lupa sähköiseen markkinointiin on selkeä, tiiviisti esitetty ja rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

 

 1. Tietojen säilytys

Pääsääntöisesti säilytämme henkilötietoja rekisterissämme niin pitkään kuin asiakassuhde on voimassa ja niin pitkään kuin laki vaatii. Suoramarkkinointi luvan antaneet ovat ulkoistetussa markkinointirekisterissä niin pitkään kunnes rekisteröity kieltää markkinoinnin.  

 

 1. Tietojen luovutus ja siirto

Antamiasi tietoja siirretään suostumuksellasi ulkopuolisille palveluntarjoajille, joihin kuuluu sähköpostimarkkinoinnissa ja kurssi-ilmoittautumisessa käytetyt sivustot. EU:n ulkopuolella toimivalla palveluntarjoajalla - MailChimpillä on standardien mukainen tietosuoja ja Privacy Shield -sertifikaatti. Tämä osoittaa sen, että kaikki laillisesti kerätyt henkilötiedot MailChimpissä vastaavat GDPR:n toimintaperiaatteita. Lisää MailChimpin tietosuojakäytännöstä pääset lukemaan tästä.

Rekisterinpitäjän velvollisuutena on huolehtia riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

 1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin sisältämät tiedot tallentuvat sähköiseen järjestelmään ja sen käyttöoikeudet on rajattu. Tietokannat ovat suojattu palomuurein ja salasanoin. Asiakasrekisteriä käsitteleviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tiedot luovutetaan vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, esim. asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaiselta tulleelta lakiin perustuvasta pyynnöstä. Tulostettua materiaalia säilytetään käsittelyn ajan, jonka jälkeen ne tuhotaan asianmukaisesti.

 

 1. Tietosuojaselosteen muutokset

Tietosuojauudistuksen kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muutoksiin koskien tätä tietosuojaselostetta. Kaikista merkittävistä muutoksista informoidaan rekisterissä olevia sähköpostitse. Pienempiä muutoksia tehdessämme merkitsemme tiedon sivuille päivityksen päivämäärän mukaan. Tämä tietosuojaseloste korvaa aiemmin käytetyn rekisteriselosteen.